Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Archer

    őstag

    válasz TESCO-Zsömle #4957 üzenetére

    Az vele a gond, hogy nem sok tapasztalat van róla mert a japánok nem exportra gyártották hanem országon belülre, így még hivatalos angol nyelvű manual sincs róla csak japán. Ezért csak néhány ember véleményéből lehet következtetni angol és amerikai fórumokról, hogy milyen is a kártya. Az általános vélemény, hogy nagyon tiszta, élő, meleg hangjai vannak, valahol találtam egy teszt félét, ott egy Auzentech Prelude-dal hasonlították össze, ott is ezt erősítették meg. Az Essencetől már nem volt mindenhol egyértelműen jobb.
    A hátrányai talán pont a korából erednek. Az egyik a már említett csatolófelület, ha vesz az ember egy ilyen kategóriájú kártyát, akkor azt már nem 1 évre veszi és később ez komolya megkötés lehet egy lapcserénél. A másik a driver, Win7 alá még van hozzá de lehet hogy később már nem fogják támogatni (bár gondolom a Win8 kompatibilis lesz a 7-es driverekkel, Vista-7 esetében is így volt).
    A már jól ismert ESI, E-MU, Audiotrak kártyák mellett még van a HT Omega Claro halo nevű kártyája, bár ez is bent lenne annyiban behozva mint a nagyobbik Onkyo, akkor meg már egyértelműen az. Jah meg ott a Lynx, de az már a csillagászati árkategória :DDD

    Tehát végül is biztos nagyon jó kártya az SE-200, a kérdés, hogy ér-e annyival többet mint az Essence.

    [ Szerkesztve ]

    Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

Új hozzászólás Aktív témák