- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
AMDFan
addikt
válasz baluka26 #28478 üzenetére
Az nem igazán viszonyítás kérdése, hogy mélyhiányos vagy sem. Az viszont szubjektív, hogy kinek mi tetszik. Attól, hogy szerinted kevés a mélye még lehet, hogy túl sok is van.
Igazából ez, amit írtál, hogy hallgasd meg XY előadó Z albumán a 7es számot és meglátod, hogy mélyhiányos, mert nem úgy szól mint a másik fülessel, ez nem feltétlenül a fülest minősíti inkább a zenét.
szerk: mély ügyben egyébként inkább ne egy zárt DJ fülest vegyél referenciának, mert ott esélyesen alapvető szempont volt a tervezésnél, hogy kiemelje a mélyeket.
[ Szerkesztve ]
-
Shufny
őstag
válasz baluka26 #28531 üzenetére
Múltkor pont nyolcadikra buktam be egy ilyet.
#28535: Azt akartam ezzel jelezni, hogy az még mindig nem olyan lehetetlen teljesítmény, hogy érdemes fogadni ellene. Így nem is lenne megérdemelt a sör, de valamikor ihatunk egyet mondjuk következő héten.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #28527 üzenetére
Annyira jó az MSII, hogy valószínűleg nálad van az utolsó bontatlan darab.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz baluka26 #28547 üzenetére
Az eleje még nem, tudtommal, és én arra reagáltam.
Te is kapsz egy ilyet:
Továbbra sem arról van szó, hogy min hallgatod és ezért bárki is lenézne.
Btw, miért kérdezel, ha nem vagy kíváncsi a véleményekre?[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #28560 üzenetére
Ne morogjunk...pls.
Tényleg kellene sörözni egyet úgy látom!!(#28563) baluka26
1 Elvileg 2. Még nem tudom pontosan, de bigmastergnek jó lenne nézni egyet valami jó áron! Előtte persze jól összetapiznánk.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bigmasterg
addikt
válasz baluka26 #28569 üzenetére
Rossz a linked.
Így már jó. -
Ákos97
aktív tag
-
p_adam
addikt
válasz baluka26 #28705 üzenetére
Nem hallottam de a "HD250 mester" barátomnak volt jópár hónapig így pontosan le tudta írni milyen és nem meglepő módon sok a hasonlóság, a HD250 kicsit olyan mint a HD25 HD600-al keresztezve és hangban is a kettő között van.
Amúgy meg unalmas már de a forrással kezdődik a rendszer, a Parasound DAC1600 pl. egy "rock"-os DAC-nak mondható a Lavry "konszolidáltabb" hangja az én ízlésemnek jobban megfelel de más nem biztos hogy ezt mondaná aki pl. metált hallgat
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz baluka26 #28749 üzenetére
Húúú tényleg! Megígértem a mostanában szubjektív kollégának, hogy el fogom kunyizni a HD650-et és nagyon megfogom szeretni!!
Egyébként meg ha már szerelem...drága kicsi PortaPro-m
(#28751)
Hétvégére??? Nekem az kevés!!!Nekem egy hetet írt elő a kolléga!!
[ Szerkesztve ]
-
-
KMT
addikt
válasz baluka26 #28951 üzenetére
Ha ez lenne az első ilyen hozzászólása, még meg is fordulna a fejemben, hogy igazad van. De így, az aláírásával együtt már egyszerűen reklám.
(#28952) bajnokpityu:
Hogy jön az ide?
Egy nagy reklámfelület. És?
Pont ezért szerettem ezt a fórumot, mert itt nem voltak "érdekeltek", vagy ha igen, tartották magukat ahhoz, hogy saját portékát nem fényezünk. De biztos bennem van a hiba...[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz baluka26 #28951 üzenetére
Bocsánat, igazatok van azért néhány esetben. De azért volt már olyan fórumtag, aki durvább volt sokkal néha-néha.
De ezt pont nem éreztem ilyennek.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
bajnokpityu
félisten
válasz baluka26 #28954 üzenetére
de basszus,az miért baj,h elmondja,h szerinte tök jó cucc,amit épp hallgat.és mellesleg árul?
sztem hülyeség lenne nem beirnia ilyen HSzt. aláirás meg pont,h segíti az első olvasót, hogy hova tegye az irást.sztem az lenne durva,ha nem lenne igaz amit ir, és úgy irná.de ilyet még nem vettem észre.
Schawo : Fantasia Suite For Two Guitars ezt a számot ismered?
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Bodz
nagyúr
válasz baluka26 #28966 üzenetére
Simán visszautalták, ezzel legalább nem volt gond. A valódi probléma az importőrnél volt szerintem. Kissé lassú a beszerzés...
(#28968) Jimanszky: Életemben nem jártam még Aquában, de gondolom vannak kitéve fejhallgatók. Én nem vonnám le azt a következtetést, hogy mindig sok idő a Beyerek beszerzése. Az enyém valószínűleg egyedi eset, a fejes "réteg termék" mivolta miatt. Pl. a DTX 710-em is onnan van, 2 nap alatt megvolt.
contaxg sem kapta meg hamar slfln 880-át, pedig nem is Aqua.[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz baluka26 #28971 üzenetére
Amíg nem jön létre az adás/vétel addig bármikor elállhat a rendeléstől. Addig kötelesek visszautalni a pénzt. Netes vásárlásnál utána is 8 napja van rá, hogy visszakérje a vételárat, ha elégedetlen, persze a terméket visszaszolgáltatva. Ha az eladó nem tenne eleget ezeknek, törvényt sértene.
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
válasz baluka26 #28977 üzenetére
Jó kérdés. Az előlegre vonatkozó szabályokat nem igazán ismerem.
(#28978) contaxg: A válaszom csak arra vonatkozott, hogy "nem kapta volna vissza a pénzt". Ha így lett volna, akkor törvényt sértettek volna. Gondolom egy feljelentést nem akarnak megkockáztatni.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
Tomi_Sci
őstag
válasz baluka26 #28997 üzenetére
AKG-nek van egy olyan jó szokása, hogy darabonként árulja a párnáit, ha ez egy pár ennyiért akkor nagyon megéri.
hoffmann:Az ebay-es eredeti és utángyárott között nem hinném, hogy van különbség
De ha 1900 az eredeti, lényegtelen.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Ákos97
aktív tag
válasz baluka26 #29116 üzenetére
Már meg ne haragudj, de hallottam a SIMA DT990-et, a 32 Ohm-os verzióból ráadásul, inkább olvastál vissza volna 5 hozzászólást,mint hogy beszólsz, és ott írtam, hogy ma délelőtt hallgattam meg! És képzeld, a Q 460-at is hallottam.
Ha én nagy király vagyok, akkor te meg császár vagy.
bigmasterg:Sajnos, csak egy 40 ezer forintos Harman/Kardon házimozi erősítőről, nem hogy rákötötte volna a fejhallgató szakosztályos faszi a 220000 forintos Beyerdynamic fejhallgatóerősítőre.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest