- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
fattyu
veterán
k550 nem igényel nagyon kraftos hajtást. Ez nem jelenti azt hogy bármivel jó. Pl az az erősítőm amivel a hd650 csodálatosan büntet, arról a k550 hallgathatlan. Túl erős hozzá vagy nemtom, de egyszerűen szar. a clip+ról meg tiszta jó. add össze...
Csak ismételni tudom magam. egy láncot hallgatsz nem egy fülest.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
krichd1
addikt
válasz adammkaa #49345 üzenetére
HRT Music Streamer II
Laconic Lunch Box II
Schiit Asgard
Champ: bajnokpityu saját fejlesztésű, készítésű erősítője.
Kínai wolfsonok alatt én sem tudom mit ért pontosan, van belőle sok fajta.Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
jzola
tag
válasz adammkaa #49333 üzenetére
Érdemes lenne meghallgatni is, felrakod fejedre bármelyik fülest, kialakul egy kép egyből, kényelem stb. stb.
Szerintem ne is elsősorban az árukat nézd elsőnek, eleve drága minden a boltban amiket ki tudsz próbálni.
Nyilván jó forrás nem árt(DAC, és ne mp3) meg olyan zene ami kedvenceid között van.
Persze az is benne van a pakliban hogy idő után tetszik meg valaminek a hangja, vagy sose lesz a legjobb és akkor jöhet az apró..
Sajna én max ennyit tudok hozzátenni.
De ha szereted adatokat amúgy.. [link]"De nyelvelnek, zsibongnak, ûznek S nekihajtanak önvesztükre Mindig új hitnek, dalnak, tûznek."
-
vzsryl
nagyúr
válasz #71562240 #49339 üzenetére
A Shure SRH240 egész jónak tűnik kinézetre, tehát kényelmesnek látszik, meg tesztek alapján tényleg nincs vele probléma, továbbá simán elmenne buszon is a külseje, nem túlzottan elálló a fejtől a pántja, vagy a hangszórós része. De sajnos van egy komoly gond vele, mindenhol keveslik belőle a mélyet. A Beyer DT235 sem tűnik rossznak, bár a pántja eléggé magasan ível át a fej felett, így bugyuta külsőt eredményez neki. A Creative-ot csak egy noname webshopban találtam meg.
AKG K512 kiesett. A K518-at meg muszáj lesz kipróbálnom minél hamarabb.Nem ismerek olyan fogalmat, hogy "túl olcsó". Túl drága létezik, de az ellenkezője szerintem nem.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
adammkaa
senior tag
Már eldöntöttem hogy AKG Q701 fehéret veszek, sok tesztet elolvastam most, ilyet keresek)Q701 el nem lesz baj kényelemben az biztos, volt már ilyen kialakítású gamer fülesem (steelseries siberia v2), persze tudom hogy kell alá egy komolyabb dac*erősítő páros.
Nexus 5 Black
-
-
adammkaa
senior tag
válasz krichd1 #49352 üzenetére
Köszönöm a kiegészítést.
Contaxg miért? Azért esetleg mert írtam hogy szeretem a mélyet? Nagyon ritkán hallgatok már techno, hip-hop számokat, arra majd veszek valami mást. De mostanában jazz, klasszikus, hasonló műfajú zenéket hallgatok már.. oda tökély lesz úgy gondolom. Nem véletlenül vettem meg 40K-ért sen a Vsonic GR07 et, igényeltem már a balancedet, a nagy teret, széles színpadot. El is fogom adni, rájöttem itthonra inkább egy fejhallgató kell nem iem. Már nyomta a fülem, kényelmetlen volt minden.. Munkába járáshoz meg lesz valami egyszerűbb. Nem mindegy hogy itthon hallgatom a zenét éjjel nappal, melózni meg 40percet (oda vissza), felesleges hogy maradjon rájöttem.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz bajnokpityu #49361 üzenetére
Ezt lefordítanád érthetőbben?
Jelenleg ilyen monitor fülhallgatóm van ami így szól, ehez képest milyen lenne a Q701? És nagyon bejön a hangja..
- Szeretném, ha minden stílust hasonlóan jól közvetítene
- Nem szeretnék állkapocs-remegtető mélyeket, de azt se, hogy vékony legyen. Fontos a basszus minősége a mennyiség előtt
- Nem szeretem az analitikus, magas terhes hangot
- Szeretem, ha az ének, a vokál semmilyen hozzáadást, melegséget nem hordoz magában.
- Szeretem, ha a hangszerek nagy térben szólalnának meg
- Szeretem a sok részletet, de ne hozza ki elém, inkább maradjon minden a neki megfelelő helyén
- Soha nem hallottam sziszegősséget a zenémben, nem tudom miről van szó… Egyáltalán mi okoz ilyet?
- ~30eFt körül nézelődöm, de nem szeretnék sokkal többet költeni rá semmiképpen
- Olcsón szeretnék fülest monitorozáshoz[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
krichd1
addikt
válasz adammkaa #49360 üzenetére
Ezt írhattad volna hamarabb is . Kezdésnek próbálj ki akkor egy Audio Technica AD700-at, bár van egy tippem, hogy nem tetszik, más ötletem nincs. Nehéz eligazodni az írásaidon, hogy mit is akarsz pontosan.
(#49363) adammkaa: Ezek a végleges igények ?
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
contaxg
veterán
válasz adammkaa #49363 üzenetére
Nem szeretem az analitikus, magas terhes hangot
Pedig a Q/K70x ebben eléggé otthon van.
30eFt körül nézelődöm
Akkor főleg felejtsd el!
A Shure SRH240-et nagyon szeretem, tulajdonképpen. Jó vele mozizni, élvezhető rajta Mozart és még David Guetta is elpüffög rajta. Sőt, az utcán is simán hordható!
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
adammkaa
senior tag
válasz krichd1 #49364 üzenetére
Biztos hogy AKG lesz, már eldöntöttem sokat olvastam utána.
30K felejtsétek el az nem ide tartozik mert vágtam ezt a leírást, amit beillesztettem, ilyet fülhallgatót használok most amik ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik. Ennél pontosabban úgy sem tudom leírni.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz bajnokpityu #49369 üzenetére
Nem monitorozáshoz kell hanem itthoni zenehallgatáshoz, csak amit most használok egy monitor füles, kissé nyers a hangja is tisztába vagyok vele.
bodz: nem értelek mi ez az ejnye? GR07-em van már egy ideje.
Bodz mit mentem magam? El olvasnád az az előtti kommentem? Leírtam milyen fülhallgatót használok, és azt hogy nagyon tetszik a hangja ilyet keresek, bár néha száraz hangja van mert monitor, és bevágtam a tesztje végéről azt az írást azért hogy egy profi szavaival tudják a többiek nagyjából milyen fejhallgató kell nekem, mi ebbe a fura?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
laccerot
tag
okés köszi.
A világon három dolog van amit nem érthetsz meg soha! A Halak a Nők és a Windows. :-D
-
Mr.Face
csendes tag
Üdv, Egy kis segítségre lenne szükségem!
Eddig egy Sennheiser cx400-at használtam, telefonról hallgatok zenét reggel és este kb 1-1 órát. Sajnos a fülhallgató tönkrement, szóval keresek valami megoldást, és eszembe jutott hogy lehetne akár fejhallgató is! Elsősorban az érdekelne hogy hasonló árkategóriában egy fejhallgató esetleg nem nyújt-e jobb hangminőséget és élményt mint egy fülhallgató? Általában rockot, rap-rockot és klasszikus zenét hallgatok, de szinte kizárólag utcán, utazás közben, egy HTC Legendről. Nem tudom ez számít-e, és a telefon megfelelően ki tud-e használni egy jobb eszközt, vagy teljesen mindegy neki.
Örömmel venném, ha tudnátok ajánlani is egy-két típust ezeknek az adatoknak megfelelően. Kb 20 ezer forintot áldoznék rá!Köszönöm a segítséget előre is!
-
-
Dave™
nagyúr
válasz bajnokpityu #49369 üzenetére
Aki AD700-al tud monitorozni, az mindennel tud Nem is tudom hogy merült fel tippként, de önmagában attól mert AT lehetne monitor, az M50-et is elég sokan használják erre.
Igazából engem elszomorít ez a "deklarálom az igényeimet, de csak AKG mert az a szimpatikus" hozzáállás, nekem így kedvem sincs beszállni ötletelni. Aki nem hagyja, hogy segítsenek, annak nehéz lesz, nektek sok sikert. Btw a forrás miatt tényleg valami könnyen hajtható kellene, talán egy Shure-al járna a legjobban.
-
krichd1
addikt
válasz Mr.Face #49382 üzenetére
Az első hozzászólásban megtalálható zárt fejeseket érdemes kipróbálnod, meghallgatnod. Ha belefér a keretbe, akkor Shure SRH440. Hangzásban milyet szeretnél (mély orientált legyen, semleges, szúrós magas hangok zavarnak-e)?
(#49384) Dave™: Össze-vissza szerkesztgetés miatt.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
7
addikt
Nyugalom!
adammkaa: A hozzaszolasaid zavarosak, az igenyeidet szetszortan dobalod be, ujabb es ujabb kovetelmenyeket tamasztasz az ajanlott fejhallgatokhoz. Ezek osszessegeben nagyon zavaroak es frusztraloak azok szamara, akik segiteni probalnanak neked. Emelle tarsul, hogy hamar felkapod a vizet, es bicskanyitogato modon reagalsz, ha valami nem tetszik. Legy szives valtoztatni ezen, nem szeretnek meg egyszer visszajonni balhes hozzaszolasokat takaritani utanatok.
tobbiek: Tobb turelmet! Ha nem tudtok indulatmentesen valaszolni, inkabb hagyjatok figyelmen kivul.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Face
csendes tag
-
dudika10
veterán
válasz Mr.Face #49388 üzenetére
Probald ki a Shure srh440-et es mellette az se215-ot. Arban egy kategoria, es merem azt mondani, hogy mind a ketto az egyik legjobb vetel a kategoriajaban.
Ha a hangzasuk nem is jon be (elsore, mert egy cx400-rol ez nagy valtas es igenyeid meg ugymond nincsenek), de a fejhallgatok es fulhallgatok egymas melle helyezeseben segithet.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
akela91
addikt
válasz dudika10 #49391 üzenetére
Mondhatni ég és föld lesz a kettő között a különbség. Nekem is sok idő kellett míg megszokjam (minőségi) agybadugóso kután egy fejest. Míg az pumpálja az agyamba a mélyet, egy igazán jó fejest meghallgatni utána olyan érzés volt, mintha egy telefont elhelyezel a fürdőszobában és benyomsz egy számot hangszórón.
De szerencsére megfordult bennem a világ, és eltűntek az illúzióim[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mr.Face #49388 üzenetére
Abban nagyjából biztos lehetsz, hogy azonos árú fej- és fülhallgatók közül a fejhallgatók fognak sokkal jobban szólni, legfeljebb az adott ár legjobb fülese és legrosszabb fejese környékén egyenlítődhetnek ki a viszonyok. Én is jelzem, hogy az ajánlott Shure 440 a 20ezer körüli árkategóriában az egyik legjobb megoldás, ha annak valamiért mégse tetszene a hangképe, akkor gondolkozz ahhoz képest másban.
-
contaxg
veterán
+/-1
Nagyjából egy kategória szerintem pl. egy DT235 és az én kis igen jó fülhallgatómA jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
dudika10
veterán
-
ntomka
nagyúr
válasz bigmasterg #49398 üzenetére
Technikailag. Személy szerint nem tetszett a hangja. Továbbá ha a hangot nem nézzük, akkor sem vennék B2-t.
ツ Headphones on - World off
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest