Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bigsee

    addikt

    Sziasztok! Sajnos a Logi G9-em jobb gombja meghalt, érdekes módon egy nappal utána, hogy elkezdtem gondolkozni azon, mi lenne ha új egerentyűt vásárolnék, meglepve vele magam magam... :DDD .. na ezt érezte meg és beadta a kulcsot szegényem... elég öreg volt, kopott mindkét betétje...

    Naszóval a kérdésem az lenne, hogy a következők közül melyiket ajánljátok átlag normál használatra, net + kis fps + sok stragtégia (de semmi MMO!):

    - Razer Deathadder
    - Razer Lachesis
    - Razer Imperator

    A fő gond az, hogy a műa. padomat most cseréltem le egy Razer Goliathus Speed Ed.-re, ami elég kicsike és a szükségegér, a XL-747H egy kicsit le-lecsúszik róla... viszont a G9 eléggé elvolt rajta, aminek a mérete (ma mértem le) 105*70 mm. Mondjuk azt tudom, hogy a fenti egerek mind nagyobban ennél, illetve a weboldalon max méretet írnak, amibe ugye a hátának a kidomborodása is benne van, a Logi méretei viszont a talpa csak, befoglaló méretet nem mértem. Ilyen formájú egy van csak a fentiek közül, a Lachesis. (Ha valakinek ilyen van, megmérné nekem a talpát, köszi!)

    Szóval, melyiket ajánljátok, illetve még egy kérdésem van, a Roccat egerekkel mi a gond?

    Köszi előre is!!!

    szerk.: bocsi, lemérnétek egy Imperator és egy DA méretét is, köszi!!!

    [ Szerkesztve ]

    MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G

Új hozzászólás Aktív témák