Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hiddenroth

    csendes tag

    Minap feltettem itt egy kérdést az egeremmel kapcsolatban és készséggel válaszoltatok, de nem kerültem közelebb ahhoz azóta, mire kellene váltanom. Most ezért újra írok és kitöltöttem a "Hogyan kérdezzek" részt is.

    1. Mennyi a keret?
    ~ 20k
    2. Használtpiac játszik?
    Igen.
    3. eBay, külföldi rendelés játszik?
    Nem
    4. Mire használnád az egeret?
    FPS
    5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
    palm/fingertrip között, de kényszerből
    6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben.
    22.5 cm
    7. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
    400 DPI és 500 Hz-en. Ez volt a legtöbbször, Razer Deathadder egerekkel, Windows csúszka nyilván középen és no win accel, Quake Live-ban a sensi ilyen DPI-nél 3, no accel.
    8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
    Nincs

    A formát már nagyon megszoktam, de jobb érzékelő miatt esetleg választanék mást, ha nagyobb az egér, vagy másban olcsóbb az az érzékelő. A kezem igen nagy és még ez az egér sem tud teljesen felfeküdni a tenyeremre, pedig az lenne ideális a számomra az irányíthatóság miatt. Szóval két fogás között vagyok, de a palm-ot szeretném.

    A bajom a mostani egeremmel és az Elite-el is az volt (elkezdett dupla klikkezni ez utóbbi sajnos), hogy nagy a smoothness értékük, ez zavar a legjobban. A 3.5G 15% volt szoftver nélkül a legjobb érték, szoftverrel 18% ( muhahaha), az Elite picit jobb, pár %-al ennél, 12% volt a "vége". De ez még mindig nagyon sok, Nem? De. Lehidalok, ha veszek valami másikat és annál is magas lesz a smoothness. Amit néztem Deathadder V2-nél tényleg ilyen 5% vagy kevesebb, viszont a Basilisk, ami oldalra is nagy a plusz részével (mert a kezem széles is nagyon 10 cm), talán jobban tudnám tartani. Viszont annál megint nagy értékeket látok. [link]

    Tehát a lényeg, hogy nagy egér kellene, nagyon alacsony smoothness értékkel, ami kijöhet ebből a 20k-ból nagyságrendileg. Azt sem szeretném, hogy megveszem és igen hamar elkezd dupla klikkezni, biztosan van amelyik nem annyira hajlamos rá. Mondjuk tudom arra van az Omron-ra cserélési lehetőség, most is az van a 3.5G-ben. A vezeték nélküliek-ben nem tudom mennyire észlelhető az alacsonyabb válaszidő is akár. Apropó ez a kategória. Egy régi notebbok-on játszom (T440p), amin van DP port. A kártyája egy Intel AC7260[link], amiben a Bluetooth 4.0-át tud. Számítana ez valami hátrányt válaszidőben, egy vezeték nélküli egérnél? Csak, mert már ma már nagyon messze járnak ettől a verziószámtól.

    [ Szerkesztve ]

    Amíg a Föld kerek, mindig lesznek quake-erek!

Új hozzászólás Aktív témák