Hirdetés

  • RISC-V alaplap a Framework Laptop 13 notebookhoz

    ph A szabadon szerelhető, bővíthető noteszgépbe a DeepComputing jóvoltából kerülhet a nyílt platform.

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz izee #90598 üzenetére

    Nekem volt, személyesen gyűjtött adatok (mármint javarészt megkérdezés után lejegyzett), de van már pár éves. Szerintem sokuk még mindig ugyanazt használja. Ebben a topikban is lett linkelve, meg a QL-esben is anno. Ha mára nem is 100 százalékig pontos, de jó kiindulási alap lehet.

    Amúgy raffer most EC2-A. Egy C-t igazán beszerezhetne má. A pad egy Artisan Hien MID, a billencs Razer Deathstalker Chroma, a headset meg egy Alienware AW988.

    A padja jó, de a többi az nem annyira fényes. A legtöbb pro amúgy nem igazán konyít a hardverekhez, szóval nem érdemes ezekből messzemenően következtetni.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák