Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Yodamest #83582 üzenetére

    Egész egyszerűen igaz. Rengetegen utálják, és joggal. Nem is az erőforrás része a gáz, mert csomó beállítás van benne, stabil is, a GUI is egészen kellemes, de annyira, de annyira intruzív (korábban még guest módja sem volt), hogy az életben nem akarom látni saját gépen. Egérhez legalábbis semmiképpen. ;)

    Az, hogy a belső memóriás egerek Synapse nélkül elfelejtik az RGB beállításokat (mást nem) és szivárványt játszanak, csak hab a tortán. Másrészt pont, hogy nem régi berögzülés, mert azokkal a Razer hardverekkel, amik még a Synapse előttről származnak és legacy drivereik vannak, nincs ilyen probléma.

    A legjobb centralizált platformja mostanság szerintem a Cooler Masternek van, de pl. a G-Wolves Hati driver is elég üdvözítő a maga egyszerűségével. És egyik sem erőszakoskodik, ha szimplán PnP akarod használni a rágcsálódat.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák