Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    egy rövid G305 tapasztalatok hoznék, hátha valakinek érdekes lesz. keveset játszom, poénból volt a fiókban egy Razer Abyssus DVa, mert irtó vagány a nyulas egér, ezt váltotta. anno egy Diamondback Plasmán nőttem fel, abban volt pár ezer órám (szerk.: már nincs aktív használatban, de 13 év után is teljesen jól működik, hehe).

    anyagminőségben a legalacsonyabb minimum, ami elfogadható. semmi gond nincs vele, igazából a konzisztens műanyaghasználat még jó is. nem recseg, nem ropog, de azért innen tényleg csak felfelé van. az Abyssus is jobb, a régi Performance és Anywhere MX köröket ver rá, de még az új Anywhere MX2 is.

    gyári Duracell elemmel tényleg kereken 99 grammot hoz. kapásból belepattintottam egy Varta AAA akkut, átalakítóval nem vacakoltam, maradt a jó öreg alufólia. 88g a vége, teljesen jó súlyponttal. az Abyssus nem érződött egyébként nehezebbnek, sőt, pedig pár extra grammja van. a jóval kisebb MX2 nehezebb, egymás mellett viccesen hat.

    amennyire kikopott FPS használóként meg tudom ítélni, a Lightspeed jól működik, semmilyen hátrányt nem véltem felfedezni a kábeles egereimhez mérten, az én szintemen semmiképp.

    a méretét illetően kis/közepes méretű kezekbe ajánlják, ezt megvétózom. nekem közepes/nagy kezem van, napközben egy Performance MX-et használok, palm-grippel. játéknál váltok, valami hülye hibrid fogásom lehet, palm és fingertip átmenet. mivel elég hosszú az egér, teljesen jól működik.

    árában szerintem teljesen jó darab, a cserélhető akku szerintem ráadásul plusz pont, ha nem hal le a nyákon valami (ami, nem a kapcsoló), akkor jó sokáig egér lehet. sokat fejlődött a szegmens azóta, hogy anno 20 ezer alatt nem volt ajánltot vezetékes egérke.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák