Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gulupeti

    senior tag

    A napokban nekem is megérkezett ázsiai beszerzésből egy Logitech G102. Logitech G400-at váltottam vele. Azt kell, hogy mondjam, ez egy jóval jobb egér, a használatomnak jobban megfelelő. A G400 nekem igazából nehéz volt, meg nagy, főleg, hogy fingertip használom az egereket. 1-2 hetes egér volt, itt vettem még hardveraprón egyébként, amennyibe került, nem lehetett kihagyni. :)
    A G400 azért minőségibb darabnak tűnik, illetve ergonomikusabb, kicsit hiányzik a hüvelyk ujjamnak a bemélyedés oldalról, remélem megszokom pár nap alatt ennek hiányát. A G400-nak borzalmas hangos volt a görgője, a G102-nél ez rendben van, ennek viszont a klikkjei jóval hangosabbak, de igazából ezzel nincs problémám.

    Az egér beállítása:
    kikapcsoltam a rámutatás pontosságát, nem tudtam, hogy ezt ki kell, meglehetősen furcsa, még szoknom kell. :)
    Amit viszont egyáltalán nem értek:
    DPI beállítása, natív felbontás, melyik egeret milyen felbontáson szabad, illetve kell használni? G102-nek mennyi a natív felbontása? Általánosságban ahogy látom alacsony DPI-n szabad használni az egeret, mert úgy a jó. Akkor mi értelme van a nagyobb DPI-nek? Még csak a gondolattól is rosszul vagyok, hogy 10-20 centiket kelljen mozdítani az egéren, hogy valami történjen. 3600 dpi-n használom a G102-t, akkor ez így teljesen rossz? :)

    (#67768)
    Te mennyin használod a G102-t? Olvastam, hogy neked is van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák