Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sad_Vamp

    őstag

    Hello!

    Egér problémám van, vennék valamilyent de nem tudom mi lenne a megfelelő. A baj az, hogy eléggé hamar kezd fájni, fáradni a csuklóm, az egerek pedig nem olcsó mulatság. Palm és fingertip fogással is operálok, de azt hiszem többnyire az utóbbit használom (bár lehet egér függő). A calw-tól görcsbe marad a kezem.

    pl. Sok nézelődés után a Gigabyte XM300-at vettem meg, mindenben megfelel, jó az érzékenysége, van rajta elég gomb, állítható a led, szb. De sajnos ettől is fáj a kezem. Se a palm se a fingertip fogás nem ül. Palm-nál mintha a hátsó felén a jobb alsó részből hiányozna az anyag, kevés a domborítás. Fingertip-nél pedig újra a jobboldallal van baj, most a széllel mivel az konkáv (homorú) és ez is összegyömöszöli az ujjaim és az inakat. Valószínűleg sokkal jobb lenne, ha a jobb fele egyenes, vagy domború volna.

    Hama uRage unleashed sem jött, Wifi-s és dögnehéz a drb AA-s elem miatt.

    Egérek amik eddig ültek: Genius DeathTaker
    a kis wifi-s logitech (A képen az új van, nekem még a régi. Bár ezt mindig trackpad mellett használtam, csak laptophoz, lehet azért nem jött ki a fájdalom).

    Szóval valami (számomra)ergonomikus, könnyű, optikai, lehetőleg drótos, állítható 4gomb+görgős "gamer" egeret keresek. A lélektani határom 50€ környéke ezt nem igazán szeretném túl lépni.

    Akinek ez TL:DR, itt a röviditett verziő

    1. Mennyi a keret? 50€ környéke
    2. Használtpiac, és / vagy eBay? NEM, csak új
    3. Mire használnád az egeret? Játék (overwatch), munka(video vágás)
    4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van? palm/finger l=19cm, w=10-11cm
    5. Milyen érzékenységgel játszol / használod? nagy DPI, a játékban a sensitivity pedig kicsi
    6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) (számomra)ergonomikus, könnyű, optikai, lehetőleg drótos, állítható 4gomb+görgős

    Tudtok valamit ajánlani?

    [ Szerkesztve ]

    “When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

Új hozzászólás Aktív témák