Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szoszo94

    őstag

    válasz Szoszo94 #57089 üzenetére

    Fejlemények - hátha valakinek még hasznos lesz.

    Massdrop teljesen elzárkózott, szerintük a garancia letelt úgyhogy sajnálják, ez van. Miután küldtem nekik egy újabb levelet, miszerint az egérre két év garancia van, azt válaszolták, hogy ja igen, keressem fel a gyártót és intézzem, de ők csak egy évet vállalnak a termékekre. Mondom köszi, ennél előrébb jártam már az első leveletek után is.

    Ezzel szemben a Mionix hozzáállása példás, teljesen jókedélyűen és együttérzően írt a kollega, ticket lett nyitva, oda kérte a Massdrop-os számlát, majd leírta a csere menetét - vissza kell küldjem Svédországba az egeret és ahogy beérkezik és ránéztek, küldik a cseredarabot, nem az enyémet kapom vissza javítva. Pechemre végre lenne időm játszani, erre most ment tönkre az egér :O
    Az vígasztal, hogy nem próbáltak kibújni a garancia alól, sem pedig időt húzni, remélem gyorsan lezajlik ez a folyamat :) Na meg az, hogy a Dirt 3-hoz nem kell egér, elég a kormány ;] Mióta ingyenesen be lehetett szerezni, a CSGO-s ismerőseim nagyrésze áttért erre a játékra, így talán annyira nem fájó az Avior hiánya :)

    [ Szerkesztve ]

    Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi

Új hozzászólás Aktív témák