Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LLaci89

    tag

    Akkor az ígért rövidke vélemény a Logitech G402-ről.

    Mielőtt megvettem megfogdostam a Media Markt-ban, ott kényelmes volt, ezért máshol meg is vettem(Media Marktban mondjuk röhejes 25k-s ár volt kiírva rá :) ).
    Több órás használat után is kényelmes volt(hosszabban majd még kiderül). Az tetszik benne h a beállításokat az egér is eltudja menteni, így nem kell mindig fent lennie a programnak, ha véletlen más gépnél akarnám használni. A DPI beállításokkal még próbálkozgatok, 1800 körül használtam eddig.
    Ami nekem furcsa amúgy az alsó "sniper" gomb helye, amihez vagy az én ujjam rövid vagy nem tudom, mert nem tökéletesen érem el(de ez legyen a legnagyobb baja, amúgy se nagyon játszok FPS játékokkal, plusz a másik 2 plusz gomb teljesen kézre áll).
    Előző A4Tech G10 egeremhez képes sokkal pontosabb, így első használat után is.(És ennél már legalább nem fog előfordulni, hogy 50 perces LOL meccs utolsó team fight-jában merül le az egér és nem tudsz semmit se csinálni :D)
    A görgőt mint gomb tényleg nem a legjobban sikerült, elég nagy erőt kell kifejteni hozzá, hogy le tudd nyomni. Súlya szerintem nem nagy, eddig teljesen megvagyok vele elégedve, a többi meg majd idővel kiderül.

    És köszönöm a segítséget mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák