Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geroza

    csendes tag

    sziasztok!

    tudnátok ajánlani egy egeret (nem gamer egér!) max 4-5 ezer forintig? (de ez nem jelenti azt, hogy 1-2 ezreset nem ajánlhattok. :) ) átnéztem az összefoglalót és az ajánlott egerek listájában is rákerestem arra a bizonyos 4 egérre, ami a 6000 Ft alatti árkategóriában szerepelt, de nem jutottam előbbre, azok mind vagy gamer egerek és/vagy nem kaphatók Magyarországon. (nekem meg gyorsan kéne egy, nem akarok külföldről rendelni egeret.)
    szóval általános, felhasználói kategóriában milyen egeret tudnátok ajánlani, ami jó? semmi extra igényem nincs (nem játékra kell, nem is Photoshopra, miegyébre), csak hogy bírja sokáig, megbízható legyen. valamint még jó lenne, ha lenne az egér bal oldalán előre és hátra gomb.

    eddig egy Acme MS12 egeret használtam, teljesen elégedett voltam vele, csak sajnos ma tönkrement. (az utóbbi pár hétben elkezdett vacakolni, de úgy látszik, ma végleg beadta a kulcsot. :( 1 évig bírta.) olvastam mástól is (árukeresőn), hogy nem bírja sokáig. méretre egyébként kb. akkorára gondoltam, mint amilyen az volt.

    köszi előre is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák