Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz zippofcy #4583 üzenetére

    G5?---> :DDD Ennyi.
    Próbáltam Everglide Titan Monster Mat-on, Steelpad QcK-n, Steelpad SS-en, Razer Mantis-on, sőt, még 200 FTt-os TESCO(tm) pad-on is, és az eredmény ugyanaz--->gagyi lézer. MX500 100xkülönb egér. Meg a MS WMO is.

    G5-ről még annyi, hogy rohadt nehéz, még úgy is, hogy nincs benne a súlybetét. Amellett, hogy kakimaki. Rángatom Quake-ben, oszt' kiakad a nézőpont, vagy spontán elmozdul random irányba, esetleg egy helyben pörög a fószer. Már bocs, de ha 10k-t költök egérre, akkor elvárom, hogy ne tudjam kiakasztani...:U

    CS: Persze. Eléggé high sens-en toltad. Akkor vagy low sens-es, ha (DA-val pl.) driverben leveszed majdnem a minimumra, CS-ben pedig 1.00-re. Nekem pl. egy 180 fokos fordulat kb. 40 cm. Pont ezért kell jó egér--->nagy úton jár, ergo baromi gyorsan söprögetsz vele. Nem kerül az 10x-er annyi időbe.;) Mondjuk én egy el*b*a*s*z*ott egy FPS-kocka vagyok.:D Az viszont biztos, hogy 58 777 dpi-n 1 cm-es mozdulatokkal te SOHA nem leszel olyan pontos, mint egy jó 400 dpi-s egérrel 20 cm-en...;)
    Egyébként CS-ben kb. az összes pro low sens-es. Nem véletlenül játszik a ~60%-uk MS egérrel (nem Habu)... Mondjuk azért a Quake-et nem ilyen lassú egérrel tolom, oda azért egy kicsit fürgébb kell.

    Ha nem WMO vagy IE 3.0 (egyébként mindkettőben ugyanaz az optika van) és Logitech MX500, akkor Razer Diamondback. Az f*a*s*z*a.

    COD4 10-es sens-el!!!:Y Nekem valami 0.75 volt. Ha jól emlékszem. Ha ez is olyan, mint a CS, hogy nem mehet 1 alá, akkor 1. Régen játszottam már vele, de csutkára le volt húzva a sens.

    UT jobb, mint Quake 3? LooOooL... Akkor valószínűleg te nem tudtál strafe jumpolni, különben igen-igen hiányzott volna mozgás közben az a "fluid" érzés. UT-ben a közlekedés nyögvenyelős rángatózás, míg Quake-ben finoman keresztülfolysz a pályán.
    Így van, betéve kell tudni a pályákat.:K És az ÖSSZES fegyver használható (nem úgy az UT-kben), MINDHEZ kell skill és nincs túlbonyolítva mindenféle másodlagos, harmadlagos, meg századlagos tüzelési funkciókkal. Tökéletes kiegyensúlyozottság és letisztult PROFIZMUS jellemzi az EGÉSZ játékot. Ráadásul olyan fizikája van, hogy John Carmack-éknek emelek egy platinaszobrot és napjában kétszer áldozok nekik Logitech G5-öket.;] Minden bizonnyal nem DeFRaG-oztál...

    Symbian OS: igen egyszerű (JÓ egereknél nem:) ). Gyorsan kell mozgatni a célkeresztet. Magyarul sebesen nézelődsz össze-vissza (ami mondjuk Quake-ben elég gyakori :) ), vagy (pl. CS-ben, ahol nagyon le kell venni a sens-t, hogy jó legyen) "söprögetsz" vele.

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák