Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dobragab

    addikt

    Genius Maurus első benyomások

    Nem kell betojni, hamarosan lesz róla cikk logout-on. Szerintem főoldali. (Szerintetek?)

    QcK Minin nem tudtam alaposabban megrángatni. 450-en és 900-on teljesen rendben van, 1800-on irdatlan input lag, 3500-on még nem volt merszem kipróbálni. 500 Hz-en ment csak eddig, azzal sincs gond. Stabilan tartja. Érdekes, hogy 125 Hz-es beállítás nincs, csak 250 / 500 / 1000. Majd a Raindrop :))

    Paint tesztje teljesen rendben van, szerintem semmi AS nincs benne. Esetleg valami minimális, vagy csak a kezem olyan pontos. Majd alaposabban kipróbálgatom, lesz Paint teszt is.

    Jitter 1800-on sem látható, de az input lag miatt képtelen vagyok használni.

    LOD-ja A3090-hez méltó. Valahol 4 mm körül lehet.

    Görgője a KPM-re emlékeztet. Lefelé görgetésnél nagyon frankó, felfelé olyan, mint SP!T-é, hasonlóan kattog. Az oka is ugyanaz lehet. A lenyomásáért felelős gomb kifejezetten tetszik, bár érzésre mintha TTC lenne alatta. Határozott, nulla holtjáték, nem is feszül. Dicséretet érdemel.

    A főgombok teljesen jók, elég puhák, a G402 puhaságára emlékeztetnek. Érzésre tuti, hogy kínai Omronok.

    Az oldalgombok rettenetesek. 2 mm holtjáték (szerencsére nem lötyög, de 2 mm-t kell benyomni, amíg kapcsolót ér), alatta valami Huano / Kailh-szerű szörnyűség (érzetre).

    Anyaghasználata kitűnő. Az oldalsó rész kifejezetten a KPM anyagára hasonlít, csak feketében. Most, ebben a 40 fokban eléggé izzadt kézzel sem csúszott egyáltalán. A felső rész (és gombok) szintén nagyon hasonló, bár egy fél fokkal fényesebb és csúszósabb, de még így is remek. Kábé olyan, mint a G400s oldala.

    Az alja valami végtelenül olcsó fajta, vékony, matt. (Mondjuk kit érdekel? :D ) A hátsó, visszafelé görbülő része pedig fényes, csúszós műanyag. Mivel az előre, lefelé görbülő részen van, az ember keze sose ér hozzá.

    Az oldalgombok anyaga ugyanaz, mint a hátsó részé. Annyira nem gáz, ott nem is kell tapadnia. Könnyű megtalálni, és egyáltalán nincs útban egyik oldalon se. Az elhelyezése baromira emlékeztet az MX310-ére.

    A görgője puha, átlátszó / fehér gumi. Minőséginek tűnik, bár vészesen emlékeztet a DB 3G gumicsíkjára. El tudom képzelni, hogy idővel mállani fog.

    A formája kifejezetten claw / fingerre való, palmra használhatatlan. Nekem bejön, bár elég szokatlan a két szélén az ujjtámasz / borulásgátló / szárny.

    A kábele harisnyázott, a vége aranyozott. (Parasztvakítás lvl 99.) Kábé olyan merev, mint a Kana / Kinzuéké.

    A talpáért jár egy vastag mínuszpont. Gagyi műanyag, csúszós-szerű bevonattal. Kb. olyan, mint az újabb WMO-kon lévő, csak éles a széle, így szövetpadon kifejezetten hangos. Szerencsére az a legegyszerűbben cserélhető része. Ráadásul szerencsétlen formájúak. Jaffa nem fog örülni :DDD

    Mérlegen 98 grammot nyom. Kifejezetten farnehéz, és a súlypontja felül van. Eszerint van a burkolat felső részébe csavarozva egy kb. 20 grammos súly, azt megszüntetve elég jó lehet.

    Még nem szedtem szét, így nem tudom, mennyit nyom az a súly, az oldalgombokkal és a görgővel lehet-e bármit kezdeni.

    Mindenesetre az árát szerintem baromira megérte. 6700 Ft + szállítás volt, PCX-től rendeltem. Itthoni garisan. Bővebb teszt hamarosan. Leginkább a szenzor részét fogom kifejteni bővebben.

    Fate meg fog kövezni, de nekem úgy tűnik, találtam egy fenntartásokkal ajánlható egeret. (Nem tudjuk, mennyire lesz megbízható, bár az itthoni gari miatt kevésbé gáz. Asszem én 2 évet kaptam rá.)

    Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Új hozzászólás Aktív témák