Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hesszan

    aktív tag

    sziasztok!

    Keresnék vezeték nélküli egér+bill, ha lehet kombót. 3-5M hatósugárral. Jó helyen járok? :) kérem ajánljatok típusokat ha lehet olyat amit Bp-n meg is tudok majd venni a héten.

    mire használnám? net + hobbi szinten játék. WOT/gta/trackmania [olvastam összefoglalót, de mégis vezeték nélküli kell]
    ami igények eszembe jutottak:

    bill: standard magyar ahol már tudom melyik gomb hol van, windows gomb kell, jobb egérgomb kell, numpad kell, dupla soros enter, InsDelHomeEndPuPd gomb különálló stb. ha tudna hangerő +- annak örülnék, de az már úri huncutság. Nem kell makrózható gomb nem kell világítás nem kell szinte semmi rá. nem kell hozzá/elé csulkótartó.

    egér: most ilyet használok, ebből adódóan nincsenek igényeim. fontos hogy működjön szöveten (kanapé), bár ezzel eddig egynél semmi volt gond. Az alján a "csúszótalpak" ne álljanak ki, ne akadjanak a szövetbe. A görgő legyen 3. gomb illetve fokozatos/kattogós [nem kell szabadonfutós] mérete legyen átlagos, ha lehet szimmetrikus [de csak mert eddig ilyen volt] Azt hiszem fingertip grip -ben használom.

    ár? újban gondolkozok. 10alatt jó lenne. 15öt egy igazán jóra, hosszúgarisra stb gond nélkül kiadnék, 20at csak akkor ha valami olyat tud amit most még elképzelni sem tudok.

    nehezítés: ugyanabba a helyiségben lenne ahol már üzemel egy ilyen de hun kiosztással jó enterrel nem olyan mint a képen Ezek nem akadnak össze igaz? (megjegyzés: ez a microsoft sztem nekem jó is lenne mégegyszer, de egy gond van vele az egérgörgő nem fokozatos/kattogós, így pl fegyvert váltani/zoomolni nem jó vele. ezért keresek másik típust a másik géphez [meg az F1F12 sincs szétdarabolva, de az én igényeimhez pl bőven elég, de az egér nem okés]

    összefoglalóban van írva. vegyek egy logitech kombót. Háááát
    MK 270/520 – nem jó az enter -- vagy a csak a képen nem HUN bill van?
    MK330 nem jó az insert/home rész
    MK710 drága csulkótámaszos
    külön-külön meg mintha még az árak is el lennének nagyon szállva. [illetve bill-t nem találok jó kiosztásút]
    még a végén veszek egy másik ms 2000-t?

    Sungdurung

Új hozzászólás Aktív témák