Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz wwenigma #31839 üzenetére

    Elgondolkodtam. Túl sokat is. Sírni is támadt kedvem, hogy mennyire földközeli magasságban van a színvonal iránti igény(telenség), de aztán leküzdöttem a feltóduló könnyeket. Végülis a hiszékenység és az agresszív (bullshit) marketing legalább annyit tehet róla, mint a lustuló átlag állampolgárok.
    Nyilván, mert sok (fogalmatlan, ami nem feltétlenül az ő hibájuk) ember oda van érte, attól már szakmai szempontból is jó lesz valami és ajánlani kell (nem csak egerekre gondolok most). Nem.
    Ha valami ötödrangú, akkor az ötödrangű marad, akárhányan ugrálják körbe. A tehénlepény sem lesz attól finom, csak mert 2 milliárd légy azon dőzsöl.

    De ilyen alapon majd átszólok mondjuk a tápos topikba is, hogy "Hé, ti nagytudásúak, a Vargáné és Tsa tápok legyenek má ajánlottak. 8 ismerősömnek is az van és még nem kaptak lángra, nagyon jóak." Aztán jön még 3 clueless "elektromérnök", hogy bizony, mekkora ászok azok a tápok (miközben csak ők voltak eddig baromi szerencsések, hogy nem volt 6 számjegyű anyagi káruk a too much awesomeness-ből - de mondjuk ellenállást még nem láttak testközelből) és lehet is ajánlott plecsnit nyomni rá. Az, hogy egy P200 MMX-et se raknék mellé, az más kérdés. De jó az.
    Vagy nem. FSP, Delta, Seasonic, Enermax, Silentmaxx. Ezeknek pl. van közük a "jó vétel" fogalmához (de itt sem mindnek).

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák