Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drtimot

    aktív tag

    válasz diegho #29232 üzenetére

    Teljesen jó a 3.0 is, ugyanaz a szenzor és elektronika van benne, mint az 1.1-ben, csak más az alakja, és az oldalgombjai mind bal oldalt vannak. Az egyetlen hátulütője ezeknek az egereknek az lehet, ha neked nem elég a 400cpi, erre panaszkodnak manapság legtöbben.

    Attól, hogy te FPS-en kívül nem éreztél különbséget, még más játéktípusokban is ugyanolyan pontos tud lenni a jó egér, csak esetleg más tulajdonságai emelkednek ki. (RTS-hez pl. nem számít a magas perfect control érték, cserébe annál fájóbb pont, ha a kapcsolók nyomáspontja nem tökéletes, vagy éppen nem elég tartósak.)
    Minél magasabb szinten játszol valamit (de lehet magas szinten grafikai munkát is űzni, ahol azonnal megérzi az ember a pontatlanságot), annál szembetűnőbek ezek az apróságok, amik casual prüntyögésnél sokaknak fel sem tűnnek - feltételezem, FPS-ben voltál a legjobb, és abban a műfajban mozogtál a legtöbbet, nem?

    Az első hozzászólásban ajánlott egerek elitista módon lettek választva: bármilyen helyzetben megállják a helyüket, a tartósságuk bizonyított, és az áruk sincs elszállva, így bármihez lehet őket ajánlani. Bizonyos helyzetekre megfelelnek egyéb egerek is, de azokat csak a helyzetek ismeretében lehet ajánlani, általánosságban nem.

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html

Új hozzászólás Aktív témák