Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drtimot

    aktív tag

    válasz Locutus #27837 üzenetére

    Attól, hogy esetleg igazad van, még lehetsz fölényes. Értem, sőt, megértem az alapfelvetésed, ez egy teljesen reális kritika, és valószínűleg sok topicba véletlenül betévedőnek megfordul a fejében - csak az által, hogy mindezt nekitámadva (már-már sértegetve) vázoltad fel, nem tüntette fel túl jó színben a véleményedet.

    [oWn]f4te kicsit perfekcionista, na :) A kérdés igazából itt az, hogy mi a célja a topicnak: a jelenleg Magyarországon megvásárolható egerek között akarunk rangsort állítani (sokan ezt szeretnék), vagy pedig abszolút listát a teljes létező egérválasztékból. Az, hogy melyiknek lenne több haszna, talán vitatható (sőt, havonta elő is jön ez a vita, több-kevesebb kulturáltsággal (khm)), valószínűleg mindkettőnek meglenne a létjogosultsága. Viszont mivel [oWn]f4te az egyetlen, aki vette a fáradtságot, hogy összegyűjtsön rengeteg információt, és válaszoljon még több kérdésre nap mint nap, így a téma összefoglaló erről szól - és sokan ezt így szeretjük. (És mivel a 38(!)-féle ajánlott egér nagy része igenis könnyen beszerezhető a mai napig, és vannak köztük modern darabok is, én nem is látok evvel nagy problémát)

    Sajnos a két téma között nagyon kicsi az átfedés (a világ legjobb egerei <-> magyarországi bolti választék), így nehéz optimális megoldást találni. Ráadásul mivel az itthoni bolti választék egerei mind változó hibákkal bírnak (minőség, teljesítmény vagy épp tartósság szempontjából), szinte lehetetlen "ajánlani", ember legyen a talpán, aki ebből sorrendet tud állítani, hogy ez a hiba kevésbé fontos, mint az a másik.

    Sokkal könnyebb a dolog a hibátlan egerekkel. :-p

    [ Szerkesztve ]

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html

Új hozzászólás Aktív témák