Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WolfheartGR

    őstag

    válasz Silvirenzo #19061 üzenetére

    Az első hsz alapvetően nem vélemény, hanem tények, tapasztalatok gyűjteménye. Nyilván tartalmaz személyes véleményt is, főleg a sokszor támadott wireless és lézeres témakörben. Bár az utóbbi egerek gyengeségeiről bőven találni infót a neten, a kutatómunkát immár rádbízom.

    Egy tesztnél sokkal megalapozottabb a felhasználók, főleg azon felhasználók véleménye, akik mögött tudás és tapasztalat áll (még ha egyeseknek fáj is). A legtöbb ilyen teszt csupán arról szól, hogy milyen csodálatos az adott eszköz, emögött marketing (azaz eladási politika [politikus meg nem feltétlenül beszél igazat]) indokok állnak. Vannak azért jobban sikerült tesztek is. Ahol bezony odamondogatják a nemjót, olvasd el a hozzászólásokat is a linkelt teszt alatt. Esetleg a tesztelő felhasználási szokásai mellett nem bukkanik felszínre az adott tárgy gyengesége. Erre egy nagyon jó saját példa, hogy (a fogását leszámítva) neked 99%-ra saccolva semmi problémád nem lenne a Mionix Naos 3200-al, míg nálam kiakad az optika akkorát tépek rajta.

    Ha windowsban magasabbra húzod a csúszkát ne csodálkozz, hogy pontatlannak érzed az egeret cpi-től függetlenül. Ott nem feltétlenül az egérrel volt a gond, hanem a windows egérkezelésével. A Win egérbeállításainál az ajánlott a következő: rámutatás pontosságának javítása kikapcsolása (alap dolog ha komolyan gondolod a játszást), csúszka középen, igény szerint mousefix, hogy teljesen nyers, accel nélküli egérkezelést kapjál. Bár bőven vannak akik a mousefixet nem használják.

    Valamint az, hogy ki milyen stílusban fogja az egeret az javarészt nem sens függő. Van aki tenyeres fogásban is hasonló mozdulatokkal csak csuklóból játszik mint te (bár ez "vertikális" mozdulatoknál már annyira nem szerencsés), van aki pedig karmos fogással is kaszál mint én: lásd. És a srác nem olyan "láma mint én", fizetett, profi játékos. Innentől pedig az az állítás, hogy márpedig multizni X-ezer cpi kell nem állja meg a helyét. Az a te személyes igényed. Amivel nincs is probléma. ;)

    Az ígért teszt: [link].

    Más:
    Hát jah, az asszony az komoly gond, itt is akad vele probléma. Nem hagy éjjel játszani, mert ő holmi alvással akarja múlatni azon órákat, mikor végre elviselhető szintre esik vissza a pingem... :DDD
    (Nagyon sokat szenvedek a helyi kábelnet gyatra hálózata miatt.)

    ‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

Új hozzászólás Aktív témák