Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ng0ofy

    KORREKTOR

    válasz cian #17695 üzenetére

    Valóban kellene végre valaki, aki ért a madzagtalan egerekhez, de azok a kockák (jómagam is) akik az egér kapcsán a számokra és a mérnöki precizitásra és tökéletességre "buknak" nem fognak érteni valamihez, ami technológiáját tekintve eleve megbízhatatlan és akkor a fent emlegetett pontosságról és reakcióidőről, sebességről, gyorsulásról, felületérzékenységről, felbontásról, érzékelőről, kapcsolók típusáról, azok élettartamáról, ergonómiáról és esztétikumról még közel sem esett szó. Márpedig aki jót akar magának és munkájára-játékára igényes, az nem teszi tönkre az idegeit egy idő után valami idegesítő cuccal, nem akarja senki sem önként az antidepresszáns vagy borgyártókat pénzelni.

    Mivel a vezetéknélküli egerek a felhasznált adatátviteli technológia miatt eleget szenvednek és egyelőre pontatlan, megbízhatatlan eszközök, ezért olyat válassz, ami kényelmes (ha már egyszer a fotelből operálsz, miért egy kényelmetlen egérrel rontanád el az összképet) a kezednek, hosszú távon is (megfogod és érezni fogod, mint egy női mellnél, hogy "na, ez az amit kerestem, egész nap fogni tudnám").
    Az ergonómia után a minőség vezérelje gondolatod: garancia (gyártófüggő, az abszolut favorit a logitech az élettartam garanciával), összeszerelés minősége ("megropogtatod" kicsit. Ha gagyi hatású, képzeld milyen lesz egy év múlva!) végül amikor megvan a kiszemelt és nem akarod elsietni a dolgot visszajössz ide és megkérdezed, hogy a benne lévő érzékelő és kapcsolók milyenek, bár mint írtam a legelején, igazából a kapcsolók élettartamán kívül semmi sem lesz, ami számítana, ugyanis a válaszidő a wireless technika miatt annyi amennyi

    (és a szomszéd még be sem kapcsolta a régi mikrót :D). Így a sebesség és a gyorsulás is mindegy persze, mert hiába bírja lekövetni a mozdulataid az egered, ha a processzorig nem ér el csak karácsonyra a jel :D

    Egyébként volt ez a logitech dinovo termékvonal, az nagyon jó volt minden tekintetben, illetve nekem volt MX700 egerem sokáig, ami egy nagyon kényelmes féltégla, de sajnos összeakadt mindennel, amivel csak lehet, de árnyékolt szobában jó lehet ;), az érzékelője és a kapcsolói bírták az én igénybevételemet is, ami elég nagy.

    Valamint fogdostam nemrég kb. 3 órát egy kocka alakú logitech cuccot, ami érintős volt (előadás prezentrként szolgált épp akkor) de egérként nem tudom milyen lenne, viszont nagyon elegáns volt, nem is akartam visszadni, de az rám drága.
    A microsoftnak is van elfogadható minőségű faroktalan rágcsálója, olyan is volt a kezemben és egész használhatónak bizonyult.

    Remélem tudtam segíteni (:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák