Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • magedla

    tag

    Sziasztok!
    A napokban rátaláltam erre a topikra és újra felkeltette az érdeklődésemet az egér kérdés. Az első hozzászólásból sokat tanultam és rájöttem, hogy eddig közel sem úgy használtam a rágcsálómat, ahogyan azt kellett volna. Utólagosan beszereztem egy szövetpadot is, nem is tudtam, hogy ez ennyire hiányzott nekem. :)
    A tuning kérdésnél azonban elakadtam.
    OS: Windows 7 Professional 64 bit, Egér: Logitech MX518
    Letöltöttem az első hozzászólásban javasolt 'stermy v8 beta 1' csomagot. Az USB frekvencia tuningját szerettem volna megvalósítani, de általános readme.txt fájlt először nem találva, rögtön az 'USB Polling Rate' mappa angol instrukcióival indítottam. Ezt követve végrehajtottam az 500Hz-re emelést, de a mouseratechecker tanúsága szerint nem történt semmi, maradt 125Hz-en. Következett a javasolt újraindítás, de ekkor az egér meg sem mozdult. Másik USB portba dugva már működött. Ekkor az uninstall rész utasításait követve: unlink driver, HIDUSBFU.INF/install-lal uninstall. Újabb restart, de a korábban halott USB portba áthelyezve az egér továbbra sem reagált.
    Ezen a ponton találtam rá a részletes utasításokat tartalmazó, test mode-os readme fájlra, így tettem még egy kísérletet, ezúttal ezeket az instrukciókat követve. Az eredmény azonban ugyanaz, újraindítás után immáron a második USB portban sem működik az egér.
    Most teljesen tanácstalan vagyok, ha van ötletetek, kérlek segítsetek!
    Az alaplapon az érintett két USB portot remélem nem sikerült végleg megölnöm ezzel a művelettel? A DataTraveller-t még felismeri mindkettő.
    Előre is köszi a tanácsokat.

    True victory is victory over oneself

Új hozzászólás Aktív témák