Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Cheesy #11485 üzenetére

    Persze. Főleg ha LOL-osat olvasok. :D (Amúgy a LOL-nál némileg több volt a hsz-ban.)

    Én is nézek filmet is a monitoron - nem is keveset. De tekintve, hogy nem a képernyő előtt van az egér, vezetékkel felém, hanem az asztal jobb szélén, nehezen tudom elképzelni, hogy bármennyire is zavaró legyen. Pedig jelenleg Razer DB 3G-m van, aminek a görgője is világlik (elég nagy fényerővel; sokkal "durvábban", mint a 3.0 hátulja). Éjszaka kifejezetten kellemes, amikor ad egy kis sejtelmes zöld derengést (még mielőtt vád érne, egyáltalán nem vagyok híve a csilli-villi, villogó, felcicomázott vackoknak - de az MS 3.0 (/1.1) meg ez szerintem nagyon zsírul fest a LED miatt).
    Szóval számomra felfoghatatlan, hogy miképpen lehet zavaró az a piciny vörös rész, de ha át tudnám érezni, akkor biztos elfordítanám az egeret jobbra 90°-kal, amikor filmezek. :)

    Tőlem nyikoroghat a görgő (de szorulni nem szorul - ha igen, akkor hibás darabot vettél), ha cserébe majd' egy évtizeden keresztül osztja a "halált" a szenzor (vagy segít PS-maszkokat rajzolni, netán folyamatábrát ficergetni ©nyunyu) és kényelmes a burkolat formatervezése.

    De az ember kreatív lény, szedd szét és nézd meg, hogy mi miatt adja ki a hangot. Lehet, hogy egy pötty kenőzsír hiányzik csak, vagy 0,5 mm-vel kell megigazítani valami kis pöcköt (mod: látom, már mondták).
    2x is volt MS 3.0-ám, de nem nyiszogott (vagy szorult) a görgője egyiknek sem. A mikrokapcsoló gyengülése miatt pár év után előfordulhat, hogy ha erősebben teszed le az egeret, középső klikket regisztrál, de mivel nem szoktam csapkodni a rágcsálót, ez sem befolyásolta a használatot (ill. előfordulhat még az oldschool MS-ekre jellemző véletlen +MWHEELUP regisztráció, de ez is elhanyagolható dolog). Meg is bántam, hogy eladtam őket; lehet, valamikor betartalékolok a jövőre...
    Szóval ha nagyon nem akaródzik megbarátkozni vele, szívesen átveszem moderált áron. :D

    sittes79: MX 518, DA v2. Amelyik kényelmesebb. Padod van alá?

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák