Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • abyssc2

    tag

    válasz kali #10977 üzenetére

    elhiszem én, sőt tudom, hogy jobb a verbatim, de DL-ekre csakis egyszerhasználatos dolgokat írok, az se zavar, ha 1 hónap múlva tönkremegy, emiatt nem szeretnék 3x annyit fizetni egy lemezért, mikor a Maxell is tökéletes rá.
    (mellesleg ettől függetlenül, kb 30 maxell lemezt írtam a pionerrel, és az 1-2 éves lemezek is hibátlanok, azótais, de mondom ez most részletkérdés...)
    nekem egy Optiarc AD-7170S volt, mert ajánlották akkoriban, elég furcsa, az író része talán még azóta is működik (nem volt használva már egy ideje...), viszont a lemezeket nem mindig olvassa be, ha beolvassa akkor is pár perc múlva ki kell venni, és újra berakni a lemezt, hogy jó legyen, szóval gondolom az írása sem lehet teljesen megbízható.
    akkor alapjábanvéve ad-72xxs szériás sony/optiarc-ban érdemes gondolkozni? vagy ASUS-bol pl. milyen típusokat lenne érdemes megnézni?..
    G.F. : köszi, ez a másik, volt 3 TDK lemezem is, amiből 2-t szintén elrontott, elfelejtettem írni (habár nem tudom az mennyire "minőség"), ezt a Liteon 524-est már úgy látom manapság nem sok helyen lehet kapni, de lehet hogy utánanézek még ennek.

Új hozzászólás Aktív témák