Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz lorcsi #90198 üzenetére

    Kimérte, hogy az alap Gateron Silenteknél vékonyabb a szilikon pad. Személy szerint én pont emiatt szeretem, mert határozottabb a megérkezés, nem nyúlós. Amig nem jött a HxG Silent, addig nekem ez volt a kedvencem halkítottból, igaz jó ideje full nylon házban használom őket, ami a hangjukon javít.

    A másik, ami kiolvasható belőle, hogy azonos körülmények között a Boba 3x-os áron hoz 1dB előnyt a Peach v2-vel és majd 2x-esen HxG-vel szemben és emellett még kezelni is kell...

    Még két észrevétel a videóhoz.
    A kapcsolók között kettő - a Peach és a HxG - gyárilag kenve van, amit úgy tűnik nem vett észre, de legalábbis nem jelezte a feliratozásnál, pedig pl. a Haimunál tisztán látszik is a videón. Ezzel szemben kiemeli, hogy a Boba háza kenve van, ami csak részben igaz, a rugó kapott egy donut lube-ot, szerintem annak a nyomát látja a ház aljában.
    A másik, hogy ugyan megmagyarázható, hogy miért egy ilyen tipikusan budget kategóriás házban mérte (nincs ellenemre ez a kategória. nekem is van belőle), de így egyértelműen csak egymáshoz viszonyítva érdemes nézni ezeket a mért értékeket.

    Illetve még az jutott eszembe, hogy a Boba kaphatott volna egy árkategórián belüli ellenfelet is, esetleg egy Durock Silentet, aminél némileg eltér a csillapítás módja (a stemen lévő szilikon gyűrű és nem a szokásos pad) és a misztikus "szuper keverék" helyett tudjuk, hogy miből van a ház anyaga.

    Amúgy jelenleg ugyanezen a 62gf-os nem LED barát, még gyári állapotú Silent Boba-n gépelek (július óta megvannak, de a gyakori belső cserék miatt elnyúlik a bekoptatási időszak) és reszel. Ahogy írtam, megkenve jó hangú, halk kapcsoló lesz, csak hát ez a minimális előny önmagában nem hiszem, hogy megéri a felárat, vagyis a brand körüli hype-ot fizeted meg.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák