Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz [Prolixus] #78183 üzenetére

    Hát nevezhetjük türelemnek is, de a fél év nálam is megvolt. :DDD Amikor megjöttek a lube-ok még a sima Silent Redek voltak a TKL-ben. A felénél jött a Q8 és a TKL kenése már nem lett fontos. Aztán agyaltam, hogy mi legyen a TKL-lel (és a 65%-os GMMK 2-vel), aztán kitaláltam, hogy halkítani kell, de megüti az ingerküszöböt a PC tető, úgyhogy csere lesz fekete KS-3-ra, amit hetekkel később végül meg is rendeltem. Na akkor már nem volt több kifogás, minden házon belül volt, muszáj volt hozzákezdeni. A vége ez a batch-es megoldás lett és így is majd két hétig tartott a szünetek miatt.:)

    Az SA is Aifei v2-es Fishing. Ez szerintem sima ABS, vagy valami nagyobb ABS arányt tartalmazó double-shot blended PBT, ki tudja... :F Az biztos, hogy a Cherry-nél valamivel fényesebb és simább a felülete (talán a képeken is látszik), de egy kicsit azért ez is érdes.
    Viszont a mélyedés pont annyira megvezeti az ujjat, hogy nem fontos annyira a felület, ha esetleg idővel ki is fényesedne.
    Azért lett a Fishing, mert egyrészt tetszik is a színséma (bár az Alis fotók nagyon nem a valóságot mutatják a színei terén), másrészt nem nagy a választék ezekből az olcsóbb kitekből, ami több profilban is elérhető. A Cherry 11 rugó alatt volt éppen valami akcióban a Yong Qiunál, de az SA is olcsóbb volt 10%-kal.
    Én egyelőre elégedett vagyok az Aifei-kkel. Vannak kisebb hibák (ha tudtok nagyobbakról, el ne áruljátok :D ), de elég jó a kitting, ami nekem a ControlPad miatt különösen fontos, mert nem éppen szabvány kiosztás és mindig egy komplett bill. mellé van rá szükség.
    Jó lenne egy csere szett is egy ilyen párosból, de ami tetszik kék-fehér téma, - Arctic, Iceberg, Shoko klónok - azokból a témákból nincs magas profil.
    Az eredeti készletek is felbukkannak ugyan időnként (most pl. az Icebergbe futottam bele pár napja), de abból meg egy vagyon lenne két komplett készlet és vagy a magas, vagy az alacsony profil hiányozna.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák