Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Radeon_5

    aktív tag

    válasz tusi74 #58734 üzenetére

    Nagyon is megalapozott a szkepticizmusod...sajnos a legtobb ember meg mindig nem jott erre ra. Annyival kiegeszitenem, hogy nem feltetlenul az ar ami a donto a kerdesben, inkabb az UJ es MODERN es ERTED VAN meg KISZOLGAL es KENYELMES. Mara szinte minden ilyen dolog csak plusz hibaforras, valodi es valoban igenyelt plusz szolgaltatasok nelkul. Kis logika kell csak hozza hogy atgondolja az ember, plane a multba nezve, hogy ahhoz kepest valoban jobb-e az amit MODERN-kent kap, vagy inkabb ponthogy visszalepes - vagy csak elveszi az iranyitast es a lehetosegeket toled, vagy csak 5 perc izgi utan inkabb csak hatraltat vagy soha tobbet ki sem probalod azt a 100 funkciot.
    Neked nem, a (marka)szervizeknek viszont jo lesz 10 ev mulva, vagy azert mert csillioert lehet szervizelni, vagy inkabb meg se probaljak majd, mennek a bontoba es lehet eladni az uj autokat megint, ez esetben a gyarto orul :) Eldobos, mint a telefon lett mara - nesze neked zold mozgalom.
    Es hat igen, ez nem csak az autokkal van igy - ebbe a topicba is illik erosen, es kb. mindenhova. Ideje felebredni es embernek lenni ujra, amig nem keso.

    [ Szerkesztve ]

    Son of a Bit

Új hozzászólás Aktív témák