- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
üdv!
semmi relevánsat nem fogok írni, csak kikívánkozik :d
évek óta egy Logi K750-et használok. se nem szép, se nem csúnya, nem rossz bill, bagóért vettem anno. óriási öröm volt, hogy napelemes, sose fog meghalni. haha, hát persze. egy kis ML2032 akku van benne, ami azért 4-5 év alatt röhögve feladja a harcot. szuterén téli esték, nyári roló-lehúzott panel napok és nem is kell több. fél éve sipákol a szoftver, néha kivittem napozni, túl késő volt, sz*rt sem ért. két verzióm volt, miután tegnap Terraria közben (és ezt megelőzően két hete BO2 multi alatt) kifagyott a szerencsétlen. vagy veszek egy új ML2032-t három ezerért, vagy új bill-t nézek. mivel félévente játszom összesen 3 órát, ezért a két friss fagy-halál eset rendesen felhúzott, ki akarom hajítani a bill-t a fenébe, új után néztem. na ez nagyobb falat volt, mint terveztem...
(a macska itt tudja, pár helyen látta az agóniámat) :dmit szeretnék? minimalista alkat lévén egyszerű, letisztult billentyűzet. Surface keyboard, Microsoft Designer keyboard nagyon bejön. 30-50 ezerért, egy felesleges egér és egy membrános numpad kiosztásos szar jár. elvetetettem és konkretizáltam:
- kb. 20k huf pénz. nagyon palfon.
- wireless
- TKL vagy még kisebb (mert ilyenem még nem volt)
- mecha
- backlit nem árt. akármilyen, csak tudjon homogéntna, ebből két nap konstans agyrém és szívás után lett az, hogy a helyenként agyon dicsért, máshol sárba tiport Calibur 71-ből akartam feketét, ami persze vagy nincs sehol, vagy nem jön Mo-ra. itt már kicsit nagyon ideges voltam. közben megtanultam mi az a Cherry (nem csak a PH hírek szintjén), Outemu, Gateron, no meg a színek. meg hogy néha rohadtul nulla a korreláció. a Calibur-t a BT nehézségei ellenére is megpróbáltam volna, ha megtalálom feketében. egy akksi bővítést DIY simán elterveztem már. decsakfehérvan. hát persze.
valahol írták, hogy a Magicforce 68 koronázatlan király ebben a low-budget szférában, gondoltam legyen az. mikor szembesültem vele, hogy az még csak nem is BT és szintén csak fehéret találtam, ott öntött el a vörös köd.
így hát fél órája rendeltem egy Tyrfing V2-t, kereken 17 ezer pénzért. kábeles lesz, lesz*rom. nem játszom, nem kell RGB, nem kell igazából mecha se. csak legyen szép és jó a billentyűzet. meg vezeték-nélküli. szóval nem jártam sikerrel, ha őszinte akarok lenni. kíváncsi leszek :d
a jelenlegi Logitech-em (épp működik, szerintem számolja a fenti karaktereket már és lehervad 3p múlva) mentségére legyen szólva, hogy 1) szerettem azért 2) ezen bizony piszok halkan lehet gépelni, ha arról van szó. a rövid leütési utat is megszoktam már, a Dell Latitude gépeimen is hasonló a móka, csak kicsit sűrűbbre vannak préselve. ezek után az Outemu Blue, amivel rendeltem, mert valami random tag szerint a neten az a leginkább MX Brown, hát, nagyon kíváncsi leszek. legközelebb eszembe fog jutni, hogy megnézem a PH topicot, főleg, hogy látom, nyunyu mekkora spíler a kapcsolókban. akkor még a jövő évben se vettem volna semmit
ui.: és persze az utolsó bekezdésemhez hozzá tartozik, azért örömmel töltött el, hogy megerősítést nyert itteni beszámolók alapján is, hogy aki 30-60 ezerre áraz egy gamer cédulás MX kapcsolós billt, ami amúgy semmi mást nem tud, annak száradjon le a keze és menjen kapálni, komolyan. nevetséges árak vannak ma. még most sem hiszem el, hogy egy nyamvadt kínai vételnek 17 ezerért - egyelőre, mert nem kaptam meg, haha - örülök.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest