-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
Hali.
1.Mekkora összeget szánsz rá? max 10.000ft
2.Használt szóba jöhet? nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? laptophoz kell második monitor miatt
4.Mire használnád a billentyűzetet? programozás, böngészés
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? a lapos gombos bejött eddig, a laposban is olyan van, elég csendes.. ilyesmire gondoltam
6.Van konkrét modell ami tetszik? -Logitech MK235 csak talán ennél kicsik a közök a billentyűk között nem tudom zavaró-e.. -Rapoo 8200P ez tetszik minden szempontból, nem tudom milyen a wireless része és a minősége az egésznek.. -Genius SlimStar 8008 árukeresőn van egy negatív vélemény a kapcsolat vesztésre ami zavaró lenne.. -Rapoo X8100 hasonlóan mint a másik Rapoo.. -Dell KM636 ez is tetszik mindenszempontból szintén a wireless a kérdés..
7.Milyen kiosztást szeretnél? magyar
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? kell numpad, funkció gombok nem lényeges, maradhat letisztult..
9.Extra igények : Az igazság az hogy nem lenne hátrány a vezetéknélküliség, meg a világítás sem(de ha wirelless marad akkor ez nem jön szóba 10k alatt), de amikor utoljára volt wirelless billentyűm állandóan lemerült, gyakran vesztett jelet, volt néha érezhető késleltetés is.. Így nem tudom merjek-e vezetéknélkülit van-e lapos kivitelben olyan ami biztosan bevált és nem kell 2 havonta elemezgetni..Talán a Dell és a Rapoo jön be a legjobban ..
Köszi!
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- JavaScript topic
- Spórolós topik
- Windows 10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Revolut
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ASUS CERBERUS Keyboard
- ZSA Moonlander MK1 programozható ergonomikus billentyűzet
- Szinte új Steelseries Apex Pro TKL / Apex Pro Mini billentyűzetek
- Razer Huntsman V2 Tenkeyless /// Új // EU // Számla + Garancia
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest