Új hozzászólás Aktív témák

• choco01

addikt

Hali.

1.Mekkora összeget szánsz rá? max 10.000ft
    2.Használt szóba jöhet? nem
    3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? laptophoz kell második monitor miatt
    4.Mire használnád a billentyűzetet? programozás, böngészés
    5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? a lapos gombos bejött eddig, a laposban is olyan van, elég csendes.. ilyesmire gondoltam
    6.Van konkrét modell ami tetszik? -Logitech MK235 csak talán ennél kicsik a közök a billentyűk között nem tudom zavaró-e.. -Rapoo 8200P ez tetszik minden szempontból, nem tudom milyen a wireless része és a minősége az egésznek.. -Genius SlimStar 8008 árukeresőn van egy negatív vélemény a kapcsolat vesztésre ami zavaró lenne.. -Rapoo X8100 hasonlóan mint a másik Rapoo.. -Dell KM636 ez is tetszik mindenszempontból szintén a wireless a kérdés..
    7.Milyen kiosztást szeretnél? magyar
    8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? kell numpad, funkció gombok nem lényeges, maradhat letisztult..
    9.Extra igények : Az igazság az hogy nem lenne hátrány a vezetéknélküliség, meg a világítás sem(de ha wirelless marad akkor ez nem jön szóba 10k alatt), de amikor utoljára volt wirelless billentyűm állandóan lemerült, gyakran vesztett jelet, volt néha érezhető késleltetés is.. Így nem tudom merjek-e vezetéknélkülit van-e lapos kivitelben olyan ami biztosan bevált és nem kell 2 havonta elemezgetni.. :F

Talán a Dell és a Rapoo jön be a legjobban .. :U :K

Köszi! :R

Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com

Új hozzászólás Aktív témák