- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
-
fekeandras
őstag
EZ kellene a pesti utakra...
-
Rick4
félisten
válasz fekeandras #29054 üzenetére
Ha tudná a 80-at tartani, meg meglenne 6 literből a 100-as fogyi, mindenki ilyennel járkálna..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Tudja valaki,hogy mi a módja küldölfi autó behozatalának? Láttunk az osztrákoknál egy járgányt, valamiért alkatrésznek akarják eladni, de az autó teljesen jó. Mi a módja a behozatalnak (a saját lábán) és itt a forgalomba írásnak?
-
-
tibi666
senior tag
mercedes
-
Rick4
félisten
válasz V.Stryker #29056 üzenetére
Ehhez pontosan tudni kellene, hogy az az autó milyen típusú, mikori gyártmány milyen környezetvédelmi osztályba sorolt, mekkora köbcentis, milyen üzemű motorja van. De most ezek tudta nélkül merem mondani, hogy jobban jársz egy szlovák rendszámos történettel.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz fekeandras #29058 üzenetére
Végülis jó a link, csak a kérdéshez semmi köze...
-
SpeedR
őstag
válasz V.Stryker #29056 üzenetére
Ausztriában úgy tudom elég drága az ideiglenes rendszám, tehát lehet, hogy jobban jársz, ha (magyar) trélerrel hozatod haza, vagy legalább a határig, és onnan E rendszámmal tovább.
Először az okmányirodában kell származásellenőrzést indítani, aztán vámhivatal csepelen, majd műszaki (eredetvizsgával), zöldkártya, biztosítás kötés és ezek után újra okmányiroda rendszám, forgalmi, törzskönyv. (pár éve már nem vettem külföldi autót, úgyhogy lehetséges hogy azóta változott az ügymenet) -
SpeedR
őstag
P rendszámot csak kereskedők kaphatnak, nem?
(pontosabban: "járműgyártó, járműjavító, jármű értékesítésére jogosult vállalkozás, közlekedési kutató intézet, valamint egyéb olyan vállalkozás vagy intézmény kaphat engedélyt, amely igazolja a rendszám használatának szükségességet. Ilyen lehet a gépjárművek tesztelését végző sajtóorgánum is."Mik változtak meg egyébként az ügymenetben?
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Mindenkinek köszönöm a választ. A lényeg kiderült.
-
-
-
Rick4
félisten
válasz SpeedR #29064 üzenetére
Igen, csak ők, de ha neked akadály elintézni, hogy "nekik szállíts éppen egy gépet", akkor neked a fizetős E rendszám való...
Egyik érdekesség, hogy Békéscsabán kell a verdát bemutatni műszaki vizsgálaton... Nekem ez nem érdekes, mer nincs 100km se, na de egy győrinek? Létezik emellett a regadó egyedi elbírálására is lehetőség pl.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SpeedR
őstag
válasz Dare2Live #29067 üzenetére
Tudtommal nem lehet folyamatosan újítani az E rendszámot. Ha lehetne, akkor senki sem fizetni reg.adót.
(#29068) Rick4
P rendszámot nem tudom, hogy tudnék-e intézni, de gyanítom, hogy az emberek nagy része nem tud.
Ez a békéscsabai bemutatás ez micsoda? Jó nagy kib@szásnak hangzik... -
Rick4
félisten
válasz SpeedR #29069 üzenetére
Ez a békéscsabai bemutatás ez micsoda? Jó nagy kib@szásnak hangzik... ahogy mondod, az is. Semmi sem indokolta, csak elég messze van mindentől, hogy kicsit szopjanak akik nem itthon vásárolnak...
-
Rick4
félisten
válasz fekeandras #29071 üzenetére
Ja, csak kifelejtetted, ha még egyszer vissza kell menni az még 1x 15, ha reggel 7-re mehetsz, előző nap el kell indulni, eleve egy nap legalább totál kiesik, mínusz a 15K... Ez kinek jó?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz fekeandras #29066 üzenetére
Egy kétszemélyes kabriót nehezen tudnék tgk-nak minősíteni, de köszi az ötletet.
-
-
tibi666
senior tag
először azt hittem, valami új honda accord variáns.
tegnap volt hír az accord crosstourról a totalcaron. -
fekeandras
őstag
-
Adok--Veszek
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni? Első autó lenne:
1: Nissan Micra 1.0 AUT 998 cm³ Benzin 1996 350.000 Ft
2: SEAT Cordoba 1.6 GLX 1596 cm³ Benzin 1994/5 319.000 Ft
3:SEAT Ibiza 1.0i gyárias 1043 cm³ Benzin 1994/4 299.000 Ft
4:Suzuki Swift 1.3 GLX 1996 1298 cm³ Benzin 1996/10 299.900 Ft
Esetleg más, ilyen árkategóriában?
Illetve, egy kedves barátom 600.000. Ft.-ért venne autót, ő Audi 100-ast nézett, ti mit ajánlanátok neki? Köszi előre is!Ha van olcsón eladó telefonod, írj privit!
-
lsc
nagyúr
válasz Adok--Veszek #29081 üzenetére
Első autónak ilyen áron én ilyet Toyota Corolla-t ajánlanék, megbízható, jól is megy keveset eszik, a költségei sem nagyok . 600-ba meg carina e-k is beleférnének .
Az élet kegyetlen .
-
Voyage
aktív tag
válasz Adok--Veszek #29083 üzenetére
Seat Cordoba a 4 autó közül.
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Kickass
őstag
válasz Adok--Veszek #29083 üzenetére
Hondákat esetleg Mitsukat nem néztél(Civic, Colt stb..)? én is hasonló árkategóriában nézegetek (+ amit még nagyon jó lenne összevadászni az egy Volvo 460 de az csak az én aberált izlésem kedvence ), de ezek az 1lityi körüli megoldások (kivéve 1,6os Cordoba) nem annyira vonzanak mert ha ki kell menni a városból akkor totálisan kiszolgáltatottnak érezném magam a forgalomnak
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
4es, amugy japo kopaktok, /multkor kifelejtettem a listabol: almera 1ek hiheteln mit lenem birnak es az 1.4es kelloen eros es igen visszafogott zabaalst mutat be/
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Integra
titán
hát, ha nem is ez, de valóban..
következő vasnak már én is hajlok suv-ra sajnos.
tegnap elpicsázott egy 4.8i x5 a dühöngőben kifelé a nagykőrösire, egy autó hosszt vert rám az emelkedőn, na az frankón ment, tetszetős alternatíva.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
CYBERIA
senior tag
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
lsc
nagyúr
-
dragonfx
veterán
válasz fekeandras #29091 üzenetére
hát ez lezuzza simán jah....
épp ideje csökken a benya...olyna 250ig lemehetne...
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
lajafix
addikt
Felhasználás jellege? (évi tervezett km, családi / egyéni, etc...) az éves fenntartásra mennyit szánsz ? (üzemanyag, biztosítás, szervíz)
az automatát kihagynám. Talán a cordoba ha jó állapotban van.Rock'n Roll
-
animatrix11
őstag
üdv
kocsi vásárlás előtt állok a közeljövben, milyen márka amit érdemes megvenni, eddig bármit választotam, mindegyikre azt modnták hogy olyat nehogy vegyél pár vélemény
ford, opel: szar
suzuki, olcsó alkatrész, fenntartás, de papirból van
francia kocsik: legdrágább a szervizelése
Japán kocsik: sztem nem éri meg az árátmár netom milyet vegyek, persze végülis ott a lada is
pl citroen xsara-t néztem ki mert ár/teljesitmény/állapot/kinézet arányában nagyon ott volt
de drága a szerrvizelése...
kb 600kig keresek kb 10 év körüli kocsit (nem, nem szánok rá többet)előre thx a help
mod: friss jogsis leszek nem kell nagyon jó járgány elsőre, de azért trabantnál legyen igényesebb
[ Szerkesztve ]
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
!Overdose!
őstag
válasz animatrix11 #29098 üzenetére
Corolla, Carina, Almera, Primera, Civic stb.
Ha szerinted a japán autók nem érik meg az árukat, akkor vedd csak meg a Xsara-t és majd rájössz...
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
animatrix11
őstag
válasz !Overdose! #29099 üzenetére
jah, csak monjuk egy 10 éves xsara áráért 14 éves japán kocsit kapok
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic