- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Chieftec
őstag
Azert ez mar tud valamit nem??: [link]
-
fekeandras
őstag
válasz Chieftec #25002 üzenetére
Fertőszentmiklóson kaptam röhögőgörcsöt pár éve mikor egy ilyen doboz odagurult a 2.5V6 Calibra mellé.Aztán adott neki 400méteren 1,5másodpercet.Uno Turbo szívátültetés...
Mod: Unokatesóm 800-as Marutiján vannak hasonló matricák.A motorháztetőn egy nagy színes sárkányos matrica, a hátulján meg egy alkoholos filcel elkövetett sport edition felirat.
tiszta szégyen...philoxenia: Előbb asszonypajtás elsuhant a monitor előtt és megkérdezte mi az a csirkefej? Azthiszem rád gondolt.Egyébként állat lett.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Kis matrica rendszámot hol tudok kérni és mennyibe kerül?
-
E-Max
tag
válasz SpeedR #25010 üzenetére
Ilyet mind a mai napig használnak, szomszédom 1 hónapja vett amerikából egy Cryshler Sebring-et, és mostani LHG-xxx rendszámott kapott, ilyen kis kocka formájút.
Igaz, plusz 30 valahány ezerbe került..# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
Mawyx
őstag
-
Eagl3
veterán
Most akkor mit rakjak rá?
-
SpeedR
őstag
-
Integra
titán
válasz fekeandras #25023 üzenetére
mindenen, amin keskeny orr van
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tibi666
senior tag
évi 15 ezernél több nem kerül bele.
de a gázolajat el tudja számolni a barátom, a céges autói mind dízelek. szóval 2 litert spórol százon, akkor már egész jelentős összeg lehet ilyen kis éves futás mellett is.a bmw topikba linkeltem korábban két benzinest 528ast, holnap megnézi az ezüst színűt, mert nyíregyházán jár, én meg debrecenben megnézek egy 525 tds-t. elég jó áron van, képeken sem néz ki rosszul, én meg azt nézem meg valamelyik nap.
-
hobizoli
nagyúr
Az ide vonatkozo KOHEM rendelet szerint, a rendszamnak a jarmu elejen, a hossztengelyeben vagy attol balra elhelyezve kell lennie, 30-150cm magassagban fuggoleges helyzetben takaras nelkul elhelyezve.
A szelvedo mogott az tobb szempontbol sem felel meg ennek, mert az nem a jarmu eleje -hacsak nem buszrol van szo-, es nem is fuggoleges helyzetu a szelvedo dontottsege miatt, tovabba kitakarja az olvashatosagat az ablaktorlolapat is.hobizoli
több drón kell ;P
-
lsc
nagyúr
-
AMD Power
titán
Ennek aztán lehetne tolni.
-
fekeandras
őstag
válasz SpeedR #25038 üzenetére
0 literes fogyasztás, 0 károsanyag kibocsájtás, minimális zaj, hosszú élettartam, és megy mint a disznó... : The White Zombie
-
SpeedR
őstag
válasz fekeandras #25039 üzenetére
Fogyasztása azért van ennek is, igaz literben nem mérhető, de attól még az áram is ugyanúgy pénzbe kerül. Egyébként szép és jó, de azért ne ezzel akarjuk már megmagyarázni a linkelt autó literteljesítményének valódiságát.
-
fekeandras
őstag
válasz SpeedR #25040 üzenetére
Ilyen alapon minden pénzbe kerül.Az erőmű ami az áramot állítja elő környezetszennyező, az elhasznált akksik is azok.Akkor járjon az ember bringával? egyébként meg sem tudtam nézni azt a linket.Nálam a keresőoldal jön be...
mod: Rákerestem.Hát nem tudom.Mindenesetre furán hangzik elsőre a 2500ló.Bár nagy az isten állatkertje...
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz AMD Power #25035 üzenetére
"John Gocha állítása szerint a 2500 lóerős szörnyeteget a többféle üzemanyag miatt Californiában hibridnek ismerték el a hatóságok, így a legnagyobb dugóban is szabadon araszolhat a cápa."
Na ezen fetrengtem.
(#25039) fekeandras :
Nagyon vagesz, biztos kinyilt a csípája a corvetesnek.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
fekeandras
őstag
"értem én, hogy villanymotor de mi a f@***m hajtja"
De a viccet félretéve minden technikai feltétel adott, szóval akár már ma simán járkálhatnánk szimpla villanymotoros (nem benzin hybrid) autókkal csak hát a óriási üzlet van a kőolajban.És kapitalista világot élünk, pénz beszél .Amíg el nem fogy a kőolaj erről a sárgolyóról addig az olajlobbi tudtosan háttérbeszorítja vagy ha az nem megy egyszerűen megveszi kilóra az egyéb irányba mutató fejlesztéseket.Azért milyen jó lenne ha a mostaniak helyett ilyen elven működő autók járnának.A belvárosban este nyitva lehetne hagyni az ablakot nem fulladna meg az ember a bűztől és tudna aludni mert nem lenne akkora zaj ártalom.De ez 2009-ben még 'szájenszfiksőn.
Vagy mégsem?
-
SpeedR
őstag
válasz fekeandras #25041 üzenetére
Nézz utána, hogy mennyibe kerül egy ilyen autó feltöltése, hogy mennyit tudsz vele menni.
És ez a válasz a #25043-ra is. Messze nincs ennyi tartalék kapacitása a mai áramellátó rendszereknek. A forró nyári napokon már most is előfordul, hogy csumára vannak járatva az elektromos hálózatok. (a sok klíma miatt)
Plusz ott van még az az aprócska tény, hogy a hagyományos autót 2 perc alatt bárhol teletankolom, az elektromosnál pedig jó esetben órákat kell várni, amíg feltöltődik. Hosszútávra, utazóautónak tehát totál alkalmatlan. -
DeadMeat
nagyúr
[link] Érdekes 3 hengeres M3-ak lebegnek a szemem előtt (persze erősen kiforgatva)
Mindenesetre tényleg érdekes.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
SpeedR
őstag
válasz fekeandras #25046 üzenetére
Na mesélj!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok