Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
válasz Henker2 #26974 üzenetére
Tápod maradhat, elég lesz az. Én ide is egy core i5-öst tennék, mondjuk egy 3550P-t egy Asrock Z75-ös vagy Z77-es alaplappal, netán Biostar és Asus is szóba jöhet, Gigabyte-ot hanyagold sztem. 8GB Kingston, Crucial, vagy Patriot RAM társaságában. Tápod vénül, de elég kell h legyen.
szerk: RAM nem kell, bocs, akk az nem kell. Nah akkor mi kell még?
Hűtő: Arctic Freezer 13 pro vagy CM 612s (nézd meg, hogy befér-e alá a memória[ Szerkesztve ]
-
ryger
aktív tag
Az a huto amid van felhasznalhato lenne az ASRock lapokon, mert van 775-os furat rajtuk. Igy belefer egy INTEL i5 is.
LAP: ASRock b75 pro3 ~ 18k
CPU: INTEL Core i5 3470 ~ 47kOssz: ~ 65k
Ezek az uj INTEL-ek mar nem melegszenek annyira mint a tied de a tuningrol le kell mondj mert akkor dragabb lap es CPU kell(i5-3570k,i7-3770k).
Szerk: nezhetsz regebbi Sandy-t is de akkor tuningra alkalmas lap kell hozza
Jatekra annyira nem jo az AMD. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
trickyy
senior tag
Szia!
Én is maradnék az 1155-ös megoldásnál. Hűtőt át tudod rakni Asrock lapra, tehát azt nem fontos venned. Én egy táp cserét azért beiktatnék, gondolom már van vagy öt éves a VX450, én a sajátom már ~3-4 éve eladtam, gondolom neked se mai darab, ki tudja milyen állapotban vannak a kondik stb..
RAM-ra figyelj, hogy 1.5 V-on üzemeljen, mert ezen a platformon, ennél nagyobb feszültség károsíthatja a CPU memóriavezérlőjét.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen program, ami...?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC - GTX 1060 3GB OC - i3 9100f - 16GB RAM - 500GB M.2 SSD - 500GB HDD
- Garis Gaming PC: RTX 3070, Ryzen 5600x, 1tb m.2 ssd, 16GB 3600MT RAM stb
- The Chronicles of Riddick (PC Guru) / Soldier of Fortune 1 (papírtokos) 600Ft/db
- Gamer pc. I5-3570, Rx 570 8gb, 16gb ram
- Eladó gamer PC i5 10600, 32gb DDR4, RX580 4gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest