Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nimdhar

csendes tag

Sziasztok!

Előre is sry a wall of text-ért!

Körbekérdeztem, az egyes alkartészek topikjában is, de úgy döntöttem hogy teljesen a alapoktól kezdem a dolgot.

Az eredeti koncepció szerint Hardveraprón szándékoztam összevásárolni, pár elfogadhatóan régi esetlegesen még garis, de mindenképp használt alkatrészekből egy kisebb konfigot, ami leváltaná jelenlegi igencsak koros gépemet.

AMD Athlon II X2 250 proci,
    ASRock M3N78D alaplap,
    Galaxy nVidia GeForce 9500 GT VGA,
    2X4GB samsung DDR3 1333MHz memória,
    egy 1TB WD winyó,
    és egy ide dvd iró teljesít most szolgálatot, immáron 5 éve hűségesen.

Akárhogy nézem ez a gép sajna mostanra múzeális darab lett, de nekem tökéletesen megfelelt.

A csere oka, hogy szeretnék komolyabb játékokkal is játszani, lehetőleg nem 80+-os fps-el
    Alapon "Kedves Blizzard" minden terméke futna rajta, valamit a későbbiekben pár komolyabb játék is, de semmi FHD grafika meg ultra beállítások.

A keret elég szűkös max 70e, és egyedül a memóriák, és a winyó jönne át a mostani gépből, valamit a gépház még tökeletes állapotban van, de a 420W-os Lc Power táp egy vicc.

Azért néztem használt cuccokat, mert új talán olcsóbbra kijön egy nem túl régi (1-2 éves) viszont erősebb gép, mint megvenni az újakat.

A tanácsotokat kérem milyen konfig férne bele ebbe a keretbe?

Előre is köszönöm a válaszokat, és még egyszer sry a wall of text-ért. :R :R

Új hozzászólás Aktív témák