Új hozzászólás Aktív témák

• Paxker315

addikt

válasz Pyro05 #145719 üzenetére

Haliho.
    Észrevételek:

Az elsőhöz:
    Akkora házban elfér "tisztességes" hűtés is, ne vedd a pure rock slim-et, aminek nem valami jó az ár:érték aránya.
    RAM-ból vannak ajánlottabbak olcsóbban (Viper4 Patriot,GSKILL Aegis, Ripjaws, Crucial Ballistix Sport, de, a TeamGroup Vulcanokról is csak jót hallani)

VGA: Itt picit magasabb boost clock, a hűtés ezen is jó, olcsóbb is valamivel. (Nem fogok RX570-est ajánlani, mert, a felhasználásra a 1650 tökéletes, árban kb. egál a két kártya, teljesítményben meg nem sokkal erősebb az 570, cserébe 2x annyit fogyaszt)

A másodikhoz:
    Alaplap inkább GB Z390 Gaming X legyen, olcsobb is.
    Procihuto: Jo, de igazabol ehhez (CM Hyper 212 Black) mérve (9ezer Ft) nem éri meg a felárat. Vagy vegyél egy erősebb-drágább hűtést (Alpenföhn Brocken 3, BQ Dark Rock 4; Scythe Mugen5 pl). Vagy hasonló teljesítményű, de olcsóbbat (Alpenföhn Brocken ECO Advanced, Alpenföhn Ben Nevis Advanced, Arctic Freezer 34 pl.)
    Tápegység: Corsair TX550M olcsobb, hét év garis, minőségi az is. De a BQ is jó, csak szerintem kicsit túlárazott.

VGA: fontold meg szerintem az 5700XT-ket is, kicsit erősebbek a sima 2070-től, és árban is már ~155 k körül elérhetőek. Ha már FreeSync monitorod van ...

Az előbbi hűtők jók az első konfighoz is :)

Jó mazsolázást. Tudom a BQ elismert-kedvelt, de egyes termékei itthon "érdekesen" árazottak. ;)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák