Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TGWH

    őstag

    válasz x_o_n #14342 üzenetére

    Ja hogy zeneszerkesztő... na meg is van mi volt a gond.
    AMD erre jobb, játékra viszont intel. Ez kimutatható. Az, hogy 1333mhz-es vagy 1600mhz-es a ram, az is kimutatható, csak olyan minimális a különbség, hogy nem veszed észre.
    Az, aki A8-as procit vesz, nem hinném, hogy játékra venné. Mert arra ott az intel. AMD 26 ezer forint, ebben az árban kb. i3 2120 körüli procik vannak (28 ezer).
    Terhelve azért már nem olyan szépek a fogyasztási adatok sem.
    Játékokban én akárhogy nézem, háromból kettőnél az i3 a jobb. Persze vga-t is használtak, hisz játékgépbe ki ne venne?
    Tömörítésben meg mondjuk úgy, volt egy-két teszt, amiben jobb volt.

    Persze, lehet rossz programokat használtak, de én nem alapoznék személyes véleményre. Lehet hogy az árcédula azért erősen hatott az agyra, és ezért láttad gyorsabbnak. Ezért is írtam, hogy pontos értékeket kell látni.
    Tuning az más tészta, ki venne egy olcsót, hogy tuningolja, egyáltalán mire kell az neki úgy? A ph! tesztben tudjuk be az alaplap hiányának, hogy tuningolva is csak pár esetben lépett túl az i3-on.
    Nem nézegettem végig mennyi egy alaplap, ami 2133mhz-es ramokat is képes kezelni, de ramból könnyebb volt keresgélni, így azt megnéztem, pusztán kíváncsiságból. Végül is megérheti, ha valakinek ez kell, csak nem értem miért... Alap géppel nem értem miért akar fullhd játékokat futtatni, tuningolt gépen...

    Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák