- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
válasz palfitom #138303 üzenetére
Oké, akkor máris előrébb vagyok!
Brand gépekkel kapcsolatban mire kell figyelni? Nagyon tetszenek a picike SSF, meg USSF gépek, de aggódom, hogy a speckó táp és alaplap a későbbiekben bosszúságot tudna okozni. (ha valami meghal nem tudom csak úgy pótolni) Emiatt talán az MT megoldásokkal jobban járnék, ahogy néztem talán szabvány ATX táp van bennük, és az alaplap is mATX-nek tűnik.
Élettartam, melegedés szempontjából mi lehet a jó választás? (pl. olvastam hogy az 1366-os gépek nagyon fűtenek, eleve az alaplapi chipset majd meggyullad)
Árak szempontjából úgy láttam, hogy Intel 3rd gen, 4th gen, 2011v1 szinte azonos áron kapható. Melyik lenne az ésszerű választás? Ha jól tudom 4/8 fölötti CPU csak a 2011-nál lehetséges? És ugye az is e platform mellett szól, hogy mostanában kezdenek kiöregedni, cserélik le őket, és egyre olcsóbb Xeonok jelennek meg a HA-n.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Router gondok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs