-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz nrbrto #70297 üzenetére
Nem chipset, nem mobo.... milyen monitorod van? Csak nem Dell esetleg?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
LógaGéza
veterán
válasz bluyoo #70295 üzenetére
Te folyamatosan figyeled az iPont, vagy honnan tudod ezeket az akciókat?
Pont s1150es ITXes lapot keresek, meg ne rendeljem"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
nrbrto
csendes tag
válasz ViZion #70301 üzenetére
Nem, egy Benq GL2250.
Akivel beszéltem, és mondta, hogy megjavult alaplap csere után, az ilyen alaplapot vett. Azóta sincs semmi baja a kártyának.
(#70300) DR|FTK|NG
Akkor esetleg milyen lapot ajánlanál? Hátha megjavul, mert ezt sokkal egyszerűbb lenne cseréltetnem, ugyanis a videókártyát hardverapróról vettem. Aztán ha így se jó, akkor marad a gpu csere. -
ViZion
félisten
válasz DR|FTK|NG #70302 üzenetére
Nekem is az van! Menüben kapcsold ki a bekapcs gomb világítást éééés...
Enyémet cserélték is, elején táphiba volt, szériában -elvileg. A supportjuk legendás amúgy, jelentettük, már jött a csere, mire a "hibás" monitorért jöttek. De gyanítom annak is csak FW baja volt, de erre később jöttünk rá.LógaGéza: ájponon a szűrés jó, de árban most a pc X jobb, nézd csak meg. Alaplap, ram, proci, HDD, SSD... de a szűrés még most is botrányosan gagyi a pc X-en sajnos.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy #Eladó GoSund okoskonnektor, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
bluyoo
nagyúr
válasz LógaGéza #70303 üzenetére
Néha rákeresek az árakra, hogy mennyit változtak.
Mivel (szerintem) az egyik legjobb keresőjük van (jutalomért jelentheted a hibákat, így alig van benne), plusz sok deszka kapható általában náluk nézek rá elsőnek. Na meg persze árgép, és az árukereső ....
ITX mérethez képest nagyon jó áron adják. 21K-ért általában H81-es deszkát kapsz, nem egy tuningképs, Wi-Fi-s lapot.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #70306 üzenetére
pl. Te is azt vetted... ha ennyi nem lenne elég, akkor az olcsó MSI deszkák hulla-hadán már átgázoltam az elmúlt években, szal. olcsó MSI az tutira kaka. Nem kell egyet érteni, ezt én így látom (és ezt nem egy-két lapra alapozva mondom). Szal. előbb lenne ASsRock, mint MiSI.
-
bluyoo
nagyúr
-
bluyoo
nagyúr
válasz Sebaj Fóbiás #70311 üzenetére
Szinte a legolcsóbb mITX -es deszka. Egy árban a MSI H81I -vel, hogy márkán belül hozzak példát.
(#70310) miklosss2012
Ez amolyan nyílt titok!Bazinga!
-
tiborc96
csendes tag
Üdv!
Tudnátok pár jó z87-z97-es ATX méretű ASUS alaplapot ajánlani 30-50k között? Egy i7 4790k alá kellene, és olyan alaplapra godoltam amivel bátran lehet húzni a procit. Először egy ASUS Z87-PLUS alaplapot néztem ki, de a napokban hihetetlenül felment az ára nem értem hogy miért (36k-ról 54k-ra). Most egy kicsit bizonytalan vagyok hogy melyik alaplapot válasszam..
Válaszotokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Üdv, Tibi
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok.
Szeretném lecserélni a giga z87x-ud4h lapomat, valami komolyabb, tuningolhatóbb, lapra.
Fontos lenne majd a raid, később sli is lesz. Sima pci nem baj, ha nincs rajta, csak a pci-e 1x + pcie 16x, 8x, 4x..
Kb. 60-70k körül mik, a jók?
A konfigom többi része marad. Talán még táp lesz nagyobb, sli miatt, de az is majd csak, ha lesz 970.
Előre is köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Teaway
veterán
válasz SoulReaver #70314 üzenetére
Első körben mondanám az ► MSI Z97 GAMING 7-et vagy az ► ASUS Maximus VII HERO-t.
Amúgy pedig a téma Összefoglaló megfelelő szekcióját tessék elolvasni!
Nincs itthon csokid??
-
bluyoo
nagyúr
válasz SoulReaver #70316 üzenetére
Hát valószínű nem a lapod szabja azt a határt (már ha hibamentes).
Egy 16 fázisú digitális tápkörnek, ami hőcsöves hűtést is kapott elégnek kell(ene) lennie.
Nincs egy haver akinek van "K"-s CPU-ja és nagyon jó fej?(#70313) tiborc96
Csak elárazták ....
De 50K-ért már az Asus MAXIMUS VII RANGER-t is megkapod.Bazinga!
-
Teaway
veterán
-
tiborc96
csendes tag
válasz bluyoo #70317 üzenetére
Értem, hát elég rendesen elárazták. Van esély arra, hogy lemegy az ára?
Az Asus MAXIMUS VII RANGER szerinted megíri az árát?
És ezekről vélemény?
-Asus Z97-A
-Asus Z97-Pro Gamer
Mennyire lennének alkalmasak tuningra?
Bocsi a sok kérdésért.. alaplapokban annyira nem vagyok otthon.[ Szerkesztve ]
Üdv, Tibi
-
bluyoo
nagyúr
válasz tiborc96 #70320 üzenetére
Ezt az aktuális üzlettől kellene megkérdezd.
A Z97-A helyett én most a Z97-AR -t vásárolnám, még ROG Gladius egérrel is ugyan annyiba kerül mint a Z97-A.
De a "majdnem ROG" Z97-Pro Gamer sem éppen rossz választás.
Tuniglapok, szóval .... de ez nem csak a lapon múlik. CPU, .....[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
tiborc96
csendes tag
válasz bluyoo #70321 üzenetére
Hát igazából szerintem maga a piacon ment fel az ára mert több üzletben is néztem (pl.: pcx, ipon) és minden hol mutatja az árgrafikon a gyors ár növekedést.
Mostanában tervezek gépet újítani, egy i7 4790k a kiszemelt áldozat. Elvileg jó tuningpotenciál van benne és az alá szeretnék egy normális lapot.Üdv, Tibi
-
eight
senior tag
válasz tiborc96 #70320 üzenetére
Szerintem a "Z97-A", "Z97-AR" és a "Z97 PRO GAMER" egy és ugyanaz a lap, szóval ha azt akarod szerintem nem lesz különbség. Az "AR"-nek kevesebb video kimenete van amiért cserébe több festéket használtak el a kiszínezése és kapott egy thunderboltot is, a "PRO GAMER" meg "jobb" hangot és gazdagabb szoftver-csomagot kapott.
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz Teaway #70327 üzenetére
Kár hogy a Gladius az nem a teljes csomag. Csak a cseretalpakat kapja hozzá!
Persze az üzlet, és az Asus sem éppen segítőkészek a pótlásban/vásárlásban.
Kicsit (nagyon) dühít a dolog!
Párhuzamosan Gladius-os a kábelszerzési próbálkozásommal, a Roccat-al is akadt egy kis "gond" (gyári hibás billentyű).
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy ilyenkor mit tehetek.? Erre kérés nélkül pár napon belül küldtek új billentyűket német országból. Ezzel szemben Asus-ék: Sajnáljuk, hogy ... de az üzlet ..., nem a célország ..., nem mert amúgy sem járna ...., nem mert bla,babla,blablabla, ...... Ennyit a ROG-os porhintésről! Pár száz forintos kábel, és nem tudom sehol megvetni, és úgy látszik nem is akarnak ebben segíteni!Bazinga!
-
Sage83
aktív tag
Hi!
Msi z97 mpower-ről van valakinek valami tapasztalata?
A mostani Asrock z97x killer lapomat jó árban megvenné az egyik kollégám... Érdemes lecserélni mpover-re?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
Sage 83 -
Sage83
aktív tag
válasz Skeleton01 #70331 üzenetére
Köszi köszi! akkor ha elmegy a killer mindenképpen beruházok egy mpower-re!!
Jim bcs Neked is köszi,hogy válaszoltál!
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Hali!
Egy láma kérdés: van értelme lecseélni egy Crosshair V Formula lapot egy CVF-Z-re?
-
RazoR
veterán
válasz BomiBoogie #70337 üzenetére
egy 10-esbe fájna a dolog, de akkor hagyom....
-
Vesa
veterán
Sziasztok
Milyen gyakorlatban is jelentkező különbség van az i5 4590 és 4590s processzorok között? Az "s" 20wattal kevesebbet fogyaszt, de ennek nyilván vannak következményei a teljesítményre. Viszont az adatokból nem látom, hogy pontosan miben gyengébb, mert teljesen azonosak a két proci adatai.
Nem vagyok hardcore gamer, viszont grafikázok...
Tudna valaki tanácsot adni?[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
válasz Balathruin #70340 üzenetére
Igen, ezt elfelejtettem írni, sorry. Viszont nem hinném, hogy ez az alacsonyabb TDP oka, mivel a széria hasonló frekvenciás, de normál tagjai szintén 84wattosak.
Egyébként elnézést, közben látom, hogy rossz topikba írtam!
A tudomány a valóság költészete!
-
tiborc96
csendes tag
Na skacok, szerintem ezek közül lesz vmelyik:
-Asus z97-Pro Gamer
-Asus Maximus Ranger
-MSI Z97 GAMING 5
-MSI Z97 GAMING 3
-GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 5Szerintetek melyik a legjobb ár/érték arányban és teljesítményben, vagy melyiket vennétek meg legelőször és legutoljára?
Üdv, Tibi
-
Teaway
veterán
válasz tiborc96 #70342 üzenetére
Magamnak melyiket?
Lássuk csak...a két MSI és a Giga kiesett a Killer-es LAN miatt, a RANGER-ben túl sok a piros szín, marad a PRO GAMER (aminek a H97-es tesója itt lakik a gépemben )Amúgy egyikkel se nyúlsz mellé, bármelyiket is választod. Az MSI Gaming 3-ban nincs SLI, ha ez számít vmit.
[ Szerkesztve ]
Nincs itthon csokid??
-
LógaGéza
veterán
válasz bluyoo #70335 üzenetére
Köszi, igyekszem Amúgy nem én vagyok a genyó, hanem az iPon, hogy egyeseknek a teljes csomagot küldi, másoknak meg csak a felét...
Teaway
Mi a baj a Killer LAN-al?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Teaway
veterán
► MSI kezdőoldal: csak nem BaluC fórumtársunk vigyorog a képeken?
Nincs itthon csokid??
-
tiborc96
csendes tag
válasz Teaway #70343 üzenetére
Nekem is a PRO GAMER a legszimpatikusabb. Árban is barátságosabb a RANGER-nél, de ha a RANGER-t is választanám nem tudom hogy megérné e az a +10k.. mert nem látok akkora különbséget a két deszka között.
Valójában miben jobb a RANGER?
Nekem mind a kettő színe szimpatikus, főleg a ledes világításuk. de nem ez a legfőbb szempont.Üdv, Tibi
-
eight
senior tag
válasz LógaGéza #70344 üzenetére
Ha csak játszol akkor semmi az ég világon, de pl. nekem nem is olyan régen a hajam hullott ki mire rájöttem hogy a killer lan miatt nem működik a VPN egy gépen, mert nem szerette azt a bizonyos IPsec tunnelt a lelkem. Egy kicsit stabilabb a helyzet ha ráerőszakolod az Athero drivert, de azért ilyen táncikálás Intel NIC-ekkel nincsen.
-
nagyfejü
őstag
Hali!
Szarintetek elfogadható otthoni átlagfelhasználásra a köv. config??
-Asus AM1M-A AM1 alaplap
-AMD AM1 Athlon 5150 1.6 GHz BOX
-Kingston DDR3 1333MHz 4GB CL9Kb. ennyi fér a keretbe.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest