Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Hi!
Csak rövidebben van időm posztolni és most így vasárnap kicsit viccesebben állok hozzá.
(Hú, bakker miket tudsz Te csinálni. )Ha ez nem hagyományos microlag, akkor rossz topicban vagy.
De jó Neked, hogy IPS monitoron kívül mással nem tudtad kipróbálni. Ezt talán ismerősök körében a legkönnyebb lecsekkolni. Persze lehet ott is mindenkinek IPS van.
Az a gond, hogy Én annó qrvára nem nézegettem ilyen grafikonokat, ... Én is írtam, hogy a mikrolag az olyan, hogy akkor is van, ha megvan a 60 fps. És tök mind1, hogy körbe forogsz-é fps nézetben, vagy előre mozogsz.
Jó példa rá a Fallout 3 játék (most talán Skyrim, bár abban Én nem tapasztaltam). Hiába van meg a FO3-nál a 60 fps, akad a játék. Erre írtam lentebb kollégának a Skyrim-os 64Hz/60Hz stuttering remover mod-ot Skyrim-hoz. Ez sem a szó szoros értelemben vett mikrolag, mert mellette lehet fenn 100 játék melyekben nem lesz mikroakadás, de FO3-ban igen, mert az játék engine probléma. (ami mod-al orvosolható is)
Sajnos valóban nincs 5letem, hogy mi ez az akadás Nálad. Mindenesetre próbáld már ki vhogyan másik monitorral is.
btw: Eltérő felbontások mellett is jelentkezik?!
Ill. még egy dolog jutott eszembe. ARMA 2-őt lehet ablakban futtatni? Ha igen, akkor nézd már meg úgy is, hogy akad-é, vagy sem. Sok esetben ezek az akadások megszűnnek ha nem teljes képernyőn fut a játék. Ofkórz, nem sokan játszanának ablakban - csak kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
Új hozzászólás Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest