Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Manitou

    addikt

    válasz SzekeresPeti #114852 üzenetére

    Ez jól meg van akkor bonyolítva. Tehát az A és B telekrészen lévő épületet a C-n keresztül éred el , és a C déli része felől, ahová az utca kialakítható szöveg van írva, ott van a teleknek közterületi kapcsolata jelenleg?
    Építési teleknél azért elég sok dolognak meg kell felelni. Önmagában a "C" (260 m2) az elég kevésnek tűnik. A HÉSZ ( Helyi Építési Szabályzat) tartalmazni szokta, hogy abban az építési övezetben, ahová ez a telek tartozik, mi a minimális telekméret, de ez ilyen méretű településeken ennél biztos vagyok hogy nagyobb, a B+C együtt már értelmezhető telekméretet ad. Egyébként javasolnám, hogy menj be az illetékes építéshatósághoz, és ott érdeklődd meg , hogy mi ezzel a telekkel ebben az esetben a szitu.
    Ez akkor egy db építési telek, amin áll jelenleg két épület, ez két különálló rendeltetési egység, és fel van osztva 3 részre, a 3. részen nincsen épület. Az hogy az most egy gyümölcsös , attól még ez szerintem egy egyben lévő építési teleknek a 260/1202-ed része. Az 1202 a három terület egyben. A C külön értelmezhetetlen építési teleknek, de a többivel együtt egyben az.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák