- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- ASUS notebook topic
Aktív témák
-
Kiralybali
tag
Nemrég vettem egy alábbi configot:
Intel Celeron G530(új) ; Asrock H61M/U3S3 B3 (új); Corsair 4GB memória (új); Sharkoon táp (új) ; Seagate 500GB winyó (használt) ; Samsung SH-S223L DVD író (új)
A gépet a vinyó és a DVD kivételével a boltban össze is szerelték, majd én betettem a maradékot meg a meglévő Sapphire HD6770 Vapor-x 1GB DDR5 kártyámat.Feltelepítettem (win7 64 bit, driverek, update-ek, avast, játékok). Egy hétig szépen ment, majd egyik este játék közben azt vettem észre, hogy mintha a ventik hangosan pörögnének. Kiderült, hogy a használtan vett vinyó adja ezt a hangot, és le is állt a gép. Mivel épp kicsúsztam az 1 hetes garanciális határidőből, vettem egy új Samsung vinyót.
Mindent újra telepítettem, majd már telepítés közben az egyik windows update során dobott egy kékhalált, és utána később is, random gyakorisággal ilyet dobott. Próbálkoztam disk ellenőrzéssel, futtattam sfc /scannow utasítást, de semmi eredmény.
Ez után újratettem az oprendszert, és csak az alaplaphoz adott driverek lettek feltéve és win update, amikor megint kb ugyan ott elkezdte a halálozást. Csináltam egy restort és a problematikusnak vélt frissítéseket nem tettem fel. Ez után nem jeletkeztek ezek a hibák. Manuálisan letöltöttem a SP1-et és felttem, az is ok volt, meg játékok, stb.Eltelt megint 1-2 nap, és amikor bekapcsoltam a gépet rögtön egy ilyen kékhalál fogadott, és azóta meg ezt dobálja.
Csináltam memtesztet, futott egész éjszaka, 10 pass 0 error. Sfc /scannow semmi hiba.
Maradjunk abban, hogy teljesen el vagyok már keseredve és halvány lila gőzöm sincs, mi a baja...
Balage
Aktív témák
A topic folytatása a Nem induló gépek topicja (kiemelt téma) lett.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest