Új hozzászólás Aktív témák
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Honnan lehet megtudni mennyit fogyasz a gépem? -
Zefír
őstag
válasz tupacamaru #1902 üzenetére
Addig eljutottam de mivelis?
-
tupacamaru
veterán
Vannak konnektorba dugható fogyasztás mérők. Olyan 2000 forint-tól felfelé. Például nekem egy ilyen van, 3k-ért vettem, igaz használtan.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Zefír
őstag
válasz tupacamaru #1904 üzenetére
Köszi
-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok
Mekkora a fogyasztása egy x850xtnek illetve egy 4850 üresjáratba és terhelve?
A lényeg hogy melyik kártya a "forrófejűbb" ? -
kpal
nagyúr
válasz rambo4ésfél #1910 üzenetére
Egy huzott Q6600 3ghz-re és egy 8800 ultra oc +80-as vinyo+dvd iro ez igy menyit eszik konektorfelöl ? És egy P4 631 3-rol 4ghz-re huzva többet eszik minta q6600? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Zefír
őstag
válasz kételkedem #1909 üzenetére
Apum vullanyszerelő majd hozatok vele a munka helyéről
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #1697 üzenetére
HI!
Szoval procicsere utan:
fsc scenic t d-1371 /i810e2/ iP733@548 /sl4cg/ 40ghdd newton technology 110w 32w ~45wudv
neduddki
p.s. ugye ez ezzel vethero ossze:
asus p3b-f p3-550e /sl3n7/ ~450Mram wd 80g s3_v775 fps300-60glc ~33w ~46w inenhttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #1913 üzenetére
HI!
hopp inkabb ezzel:
asus p3b-f p3-550e /sl3n7/ 704MBram wd 80g s3_v775 fsp 235-60gt ~30w ~40w innenudv
neduddki
mod: sajna 66-ot nem tudok neki adni egyszeruen:- (
osszesegeen pedig arra szamiotttam, hogy a fsc 1-2w-val a p3b-f alalt lesz, de nem
ellenben a tapventivel hutott borda a szbajjosan hideg:- )[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
mr_ricsi
veterán
válasz rambo4ésfél #1910 üzenetére
"Mekkora a fogyasztása egy x850xtnek"
70W max."illetve egy 4850"
110W max."üresjáratba és terhelve?"
VGA-nál mi számít üresjáratnak?"A lényeg hogy melyik kártya a "forrófejűbb" ?"
Ez a rajtuk lévő hűtéstől is függ.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
mr_ricsi
veterán
válasz kételkedem #1909 üzenetére
"2300 Ft egy konnektoros fogyasztásmérő."
A kapcsolóüzemű tápoknál kialakuló "furcsa" jelalakok esetén nem hiszem, hogy bármi használhatót tudna mérni egy ilyen olcsó műszer, de pszichikailag biztos jó lehet.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
-
kpal
nagyúr
Egy huzott Q6600 3ghz-re és egy 8800 ultra oc +80-as vinyo+dvd iro ez igy menyit eszik konektorfelöl ? És egy P4 631 3-rol 4ghz-re huzva többet eszik minta q6600? Köszönöm
-
Stirbi
addikt
üdv azt tudom biztosra,hogy a p4 huzva töbet eszik mint a q6600, vagy egy skálán mozognak
a helyzetek:p4-régi egymagos proceszor magasab az alapfesze,mint a mostaniaknak
q6600-uj 4magos ,az alapfesze alacsonyabb, mint a régebieknek, de fogyasztása még 4magosként is sztem alacsonyab -
Fori23
őstag
"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
gooool
őstag
Helló!
Mennyit ehet ez a gép?
Asrock 4CoreDual-SATA2,Intel Dual Core E2200 2.6GHz-en,1Gb OCZ Platinum KIT,MSi Radeon HD3850 256Mb OC,Nec DVD-író,WD 250Gb 8Mb SATA2 és egy 8cm-es led-es házventi.
A táp pedig egy FSP Bluestorm2 400W.Gondolom ez bőven elég.
Kösz a választ!Üdv, Balázs
-
dan390
aktív tag
egy 400w-os mercury elbirna ezt a gepet?
x2 5000+ EE, ati 4670, dvd-rw, 1drb sata2 es hdd -
Zola007
veterán
nnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmm
illetve rövid ideig. Kinek mi számít rövid időnek, pár másodpercig biztos vagy az első füstig, de lehet hogy hónapokig, kis szerencsével és ha csak passziánszozol a gépen
Tudod, a számítógép füsttel működik, ha kiszáll belőle, nem működik tovább.már csak a VGA alá külön sem raknék be egy ilyen tápot, nemhogy az egész cumó alá
Corsair és társai a te embered, irány a milyen tápot.... topic
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
neduddki
nagyúr
válasz Zola007 #1926 üzenetére
HI!
at igen az ido realtiv:- )))
nalam ket 3800x2-est hajt mar agy 3 eve 24/7-ben ~95%ban 100% mindket mag, ill. d875pbz+3.4ee meg tan 2004osze ota, szinten 24/7 ~90%ban 100%proci /gaussian/
ellenebn a 2.5+ bartonon latvanyosan szallt el az bisztos 2 ev utan /gep megmaradt/:- )
de miota fsp van expertbe azota nalam sem ferdult meg egy db mercury semudv
neduddki
p.s. aki ebbol asz szuri le hogy mercurit ajanlom az menneyn jegviragokaszlni:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Vertigo18
addikt
válasz neduddki #1931 üzenetére
Az kemény, az enyém is 24/7-ben megy, de sajnos elfelejtettem a táphűtő ventillátort... Az összeset kifújtam sűrítettel minden nyár elején, csak az valahogy kimaradt. El is szállt a táp 3 év után..
Azonban nálam a Barton 2.5+ nagyon bírta, 3.4 éve 24/7...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Zola007
veterán
válasz neduddki #1931 üzenetére
Nekem is sokáig codegennel ment a gép, mondjuk nem játék és folyamatos terhelés, de mikor behajintotam még egy odd-ot, ramot és vinyót, akkor a vinyónál már nem voltak olyan stabil a feszek, úgyhogy jónak láttam lecserélni.
amióta 5ezer forintért újonnan és 2-3 körül használtan lehet minőségi tápot venni, azóta hangoztatom, hogy nem ezen kell spórolni.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Mantin
aktív tag
hy tenyleg olyan veszélyes a colorsit táp mint ahogy itt-ott hallom?
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
Solfrutta
tag
Sziasztok!
Az adataimnál lévő konfigba szeretnék egy erősebb procit (mondjuk 2800/800/512 P4-et), és egy videokarit (ATi 9800XT) venni. Szerintetek elég lesz hozzá a 145 wattos Delta belű Compaq tápom? Illetve mennyit fogyaszt a gép most?
-
Zola007
veterán
Szinte nevében is benne van: Colors(h)it
Szóval oszton american kolléga véleményétFSP tápjai közt nézz szét
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Solfrutta
tag
válasz South Velen #1940 üzenetére
COMPAQ DPS-200PB-89 D, így néz ki. Nem sokat tudok róla, mivel volt hajtva ezelőtt, csak úgy kaptam.
-
Mantin
aktív tag
válasz South Velen #1937 üzenetére
és ez jó lenne?:
COOLINK COOLCP4512P (450W)
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
építész
aktív tag
Bocsi nem ide akartam írni
[ Szerkesztve ]
bye
-
Zola007
veterán
válasz Solfrutta #1941 üzenetére
Vagy vegyél az új cuccok mellé egy másik tápot is vagy inkább hagyd a fejlesztést még egy kicsit, ha szűkös a keret.
Mindenféleképpen új (másik) táp kerüljön először a gépbe fejlesztés során, nem érdemes kockáztatni.Tudom, hogy nem látványos fejlesztés 5k-ból egy tápcsere és nem érzed a jótékony hatását azonnal, de fogd fel úgy, hogy olyan mint a légzsák egy autóban
Az sem ad pluszt se a teljesítményhez, se a dizájnhoz, de adott pillanatban a lényeget védhetiMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bartucc
addikt
Sziasztok!
Most tervezek egy kis gépfejlesztést, ezért kérdeném, mennyit eszik ez így:
Asus p5b
E2160 1,8@2,4(266fsb, alulfeszelve)
2*1gb 800-as ram
2 db vinyó egy 160-as wd és egy 10-es
2db optikai egy dvd-rw és egy cd-rw
lenne ehhez egy Gainward 8600GT golden sample, ami tuningolt, külön tápcsatis, kb 8600gts fogyasztással.Kérdés hogy az előbbiek mellé a 350w-os mercuryhoz be merjem-e rakni a vga-t? 1 hónap múlva vennék egy 350-400-as fsp-t, de mivel 3-at kell, ezért a többieket bevárom, ha lehet(olcsóbb postaköltség).
Üdv
Attila"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
tag
Sziasztok!
Érdekelne engem is, hogy kb mennyit fogyaszt a konfigom, mert egy páran azzal jönnek, hogy nagyon ki van centizve a tápom, a többiek meg azt mondják, hogy semmi baj nincs ezzel az összeállítással.
A konfig:
-Q9300@3GHz alapfesszel(1.2V) EIST bekapcsolva
-2x2GB Crucial BallistiX 2.0V
-MSI P45 Neo2-FR
-Asus 8800GTS@ maximum 750/2200 körül szoktam használni
-1 SATA-s dvdíró, 2 vinyó, összesen 6 venti
Mindez egy Corsair VX450-nel.Meg akkor már megkérdezem öcsém gépét is:
-Asus P5KC
-2x1GB Kingmax 2.1V
-E4400@ 2.4GHz/alapfesszel EIST itt is bekapcsolva
-Inno 8600GT
-4 venti, 1 SATA dvdíró, 1 vinyó
-400-as EverPower "táp"(lehet nevetni, montam neki, hogy ha lesz pénze venyen valami normálisat)Előre is köszönöm.
Üdv! Geza60Geza60
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy egy FSP400W CRG elbír-e, egy Q6700(alapfeszes tuninggal)+HD4850 kombóval?
főbb jellemzők még. Gigabyte P35 DS3L deszka, 2x1Gb Kingmax, DVD író, 1 db vinyó
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Építő/felújító topik
- Novemberi hardverkavalkád
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem