Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    A következő igényekre szeretnék javaslatot kérni, hogy milyen fényképezőgépet vegyek.

    A természetben kirándulásaim során szeretném a pillanatokat szebb minőségben megörökíteni. Eddig még nem volt közöm fényképezőgéphez: a mobilomat használtam. Így nem igazán értek hozzá, de úgy döntöttem, hogy komolyabban fogok foglalkozni ezzel, és nemcsak az a célom, hogy a képeim szebb képminőséggel bírjanak, hanem művészetként is fognám fel, különféle kreativitást is belevihessek a fókuszálással, színvilággal, és egyéb funkciókkal, amikhez most még nem igazán értek, de szeretném jobban belevetni magam, hogy nemcsak szép, de különleges, művészi képek is készülhessenek.
    Cél az, hogy lényegesen jobb képek készülhessenek annál, amit a mobillal lehet csinálni.

    Árkategóriát nem írok, mert nem tudom, hogy jelen igényekre, így kezdőként, mi az az összeg, amennyit megéri beleszánni. Amennyiért megéri, annyit meg tudok adni rá.

    Hogy a leírásban levő feltételeknek is megfeleljen kérdésem:
    - a videókészítés minősége nem fontos
    - a leírás szerint 200k fölötti áron már inkább profik vesznek, szóval legyen ez a plafon nekem (bár azért jó lenne olcsóbban megúszni, ha lehet)

    Mivel gyakran fordul elő, hogy egyedül járom a természetet, ezért jó lenne, ha lenne benne időzítő, hogy ha lerakom, akkor x idő múlva csinál rólam képet az adott pozícióban. Szóval, hogy magamat is tudjam vele fényképezni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák