Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coporno

    aktív tag

    válasz hito #38752 üzenetére

    A tartós fogyasztási cikkek kihaltak. Tartós fogyasztási cikk volt a húszévesen is működő mikrónk, aminek az utódja két-három évesen már meg akar pusztulni. Tartós fogyasztási cikkek voltak a 20-30 évesen is pöccre induló autók, amiknek az utódjain két-három éves korukban sokszor százezres javításokat kell eszközölni.
    De mindettől függetlenül igen, egy év gari van.
    Amúgy itt az utóbbi hozzászólásokat olvasva szinte előre látom a sok félszemű PH-st, aki hito lányát kukkolta :D
    Nálam pedig döntés született: Canon 550D kell nekem, úgyhogy most várok, amíg lejjebb nem megy az ára, de azért majd sasolászok, aztán ha netán utánam hajítanak egy FZ150-et, akkor átmeneti gépként természetesen elfogadom :D

    (#38753) albi31: Bár nem rendelkezem nagy tapasztalatokkal fotózás terén, most megelőzöm a többieket, és azt mondom: Canon SX230 HS, újonnan. Vagy a Panasonic TZ szériája, TZ10-est 40-ért már kaphatsz használtan, de egy TZ20-at is hirdetnék épp 50-ért. A TZ20 és az SX230 ráadásul 1080i-ben is rögzíti a videót, a Canonban ott a HS rendszer, a Panában meg a nagyobb látószög, egyébként mindkettő megfelel az általad támasztott követelményeknek. Itt találsz egy kis összehasonlítást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák