-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cukormeister
csendes tag
válasz cukormeister #37286 üzenetére
Sikerült hozzájutnom egy Nikon Coolpix L810 -es két hónapos géphez 35 ezerért
Ha kéne választani a barátnőd és a lottó- főnyeremény között, Te milyen autót vennél belőle?
-
2csi
aktív tag
Sziasztok, szerintetek mennyiért adjam el a Kodak c330-asomat?
Előre is köszi! -
cukormeister
csendes tag
válasz Bandesz18 #37300 üzenetére
A médiában most voltam,de nem nagy a felhozatal a bridge gépeknél...
Egyet láttam leértékelve a 6, Mondom HAT gép közül 5000 Ft-al volt olcsóbb...
A pontos tipusát már nem tudomHa kéne választani a barátnőd és a lottó- főnyeremény között, Te milyen autót vennél belőle?
-
5-htp
tag
Vettem egy canon sx150 gépet.Nos nagyon szép képeket csinál.A videó részével nem igazán boldogulok.Ha a számítógépen le akarom játszani a kép szétesik,vagy szaggat.Próbáltam többféle videólejátszó programmal is.Mi lehet a gond?
-
cukormeister
csendes tag
válasz cukormeister #37301 üzenetére
Olvasgatva a használati útmutatót,elég érdekes sorokat olvastam,amit most megosztanék veletek
[link]Ha kéne választani a barátnőd és a lottó- főnyeremény között, Te milyen autót vennél belőle?
-
5-htp
tag
Köszi a segítséget!Már megoldottam.Mov kiterjesztésű fájlban rögzít a gép.A vlc nem boldogul vele és sok más lejátszó sem.Egyedül a KM player játsza le normálisan.Egyébként szuper a Canon gép.Sokkal jobb mint amire számítottam.
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Remélem nem fogtok kiröhögni, de max 15.000 Ft-ig keresem a legjobb ár/érték arányú digitális fényképezőt.
Gondolom már a keretből is rájöttetek, hogy egy egyszerű, de mégis időtálló és annál is jobb (kép)minőségű fényképezőgépet keresek, objektív, szűrő és minden plusz kiegészítő nélkül. Talán még egy táska kellene, gondolom azt nem adnak hozzá. Szüleim használnák, nem nagyon értenek hozzá, ritkán lenne használva, csak a nagyobb családi eseményeken, esetleg ünnepeken, udvaron és házban egyaránt.
Létezik ilyen gép vagy lehetetlent ne kérjek tőletek?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
szg88
őstag
válasz Bjørgersson #37311 üzenetére
Tuti nem kell hozzá külön objektív 15e-be??
[link](#37309) 5-htp: a wmp-t nem próbáltad?
[ Szerkesztve ]
-
cukormeister
csendes tag
válasz Bjørgersson #37311 üzenetére
Szerintem a C10 -es ,mivel van benne képstabilizátor.
Ha kéne választani a barátnőd és a lottó- főnyeremény között, Te milyen autót vennél belőle?
-
Loituma69
őstag
Sziasztok ezidáig egy kodak z990 max gépet használtam nagy megelégedéssel, egy apró dolog a lassúsága nem tetszett mit ajánlotok helyette! max 85.000ft Otthoni használat családi események kirándulás fotoznék és videoznék vele! Valaki ha tud külföldi fotos teszt oldalakat ahol digitális gépeket tesztelnek linket megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
szg88
őstag
válasz Bjørgersson #37319 üzenetére
Amit linkeltem az elmegy.
-
cobrakigyo
tag
válasz cukormeister #37301 üzenetére
Hali
Milyen a masina?Én is ilyet szeretnék megéri az árát?54000Ft ujjonan.
[ Szerkesztve ]
-
cukormeister
csendes tag
válasz cobrakigyo #37321 üzenetére
Nagyon sokat vaciláltam ez, és a Fuji Finepix S4200 között...
Jó lett volna a kereső,és a manuális beállítási lehetőségek, de ebben ez nincsen .
Volt szerencsém egy pár hónapig használni egy Olympus E 420 -as tükrös gépet,de sajnos nem olyan egyszerű megtanulni a használatát. / a beállítási lehetőségekre értettem/Na már most: mivel nekem elég az előre beállított gyári lehetőségek közüli választás,meg a sima automata mód, / és ráadásul nagyon kapóra jött,hogy a munkatársam meg volt szorulva anyagilag / így a Nikon mellett döntöttem
Próbáltam a videót is,egy pár képet is lőttem már vele, de jobbára a menüt,és a beállítási lehetőségeket nézegettem.
2 napja van meg...Ahogy írják a véleményekben is ,kicsit hallani a videó alatt a gépzajt ,ha használod a zoomot.
A zoom nagyon állat,és kézből is ki lehet tartani maxon ,nem kell hozzá sebésznek lenni !
A menüje hamar megtanulható,mert nagyon egyszerű, és tök jól használható.
Egy kicsit furcsa,hogy ha megnyomod a videó felvevő gombot egyből indul a felvétel.
Ebben nekem az a furcsa,hogy azt hittem,hogy ha átkapcsolok akkor az expo gombbal tudom indítani.
De meg lehet szokni,ráadásul ha olyan pillanatot szeretnél vele elkapni,amit gyorsan kell,akkor meg így jó,hogy egyből vesz
A kijelzőjén gyönyörű kép van!
A sztereó hang sem elhanyagolható amit videó alatt vesz fel
Ha még lenne kérdésed szívesen válaszolok
Ezt ma csináltam hirtelen felindulásból,nagyon felhős égbolt mellett:Ha gondolod,küldök át priviben képet
Nekem a 35 mindenképp megérte! De szerintem adtam volna én is érte annyit...
Tegnap a miskolci mediában nem is volt Csak a 310-es.
Ja,meg vettem hozzá egy Samsung 16GB -os Class 10-es kártyát 3 év garival 6 pénzért
[ Szerkesztve ]
-
Loituma69
őstag
válasz cukormeister #37322 üzenetére
Melyik gép is ez? videot felrakhatnál a youtube-ra amit te készítettél teszt féleséget!
-
petiked
tag
válasz petiked #37285 üzenetére
Milyen ez a fényképező? (Samsung WB 750)
akksi kérdésre vki?
kössz˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
-
Loituma69
őstag
válasz cukormeister #37324 üzenetére
Hát igen nagyon gyenge a video minőség, de nem te vagy a hibás, hanem a gép ennyit tud!
Nekem ez a gépem volt én is raktam fel videót hasonlítás képpen kodak z990 : [link]
Eladtam most valami hasonló minőségű gépet szeretnék, csak gyorsabb működésüt a kodak kicsit lassú volt menüben mászkálás 2 kép közötti betöltési idő stbb. Sajnos senki nem ajánlott helyette másik tipust 85.000ft lenne rá! Még ennek a gépnek tetszik a videó minősége : Sony DSC-HX9V -
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Ma kaptam meg a CAnon SX 40-et...
Tudnátok ajánlani valami nagyon jó hord.táskát hozzá??
Ár-érték arányban?
Köszönöm szépen előre is![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
scapegt
őstag
válasz Loituma69 #37333 üzenetére
A digitalplaza-nál olcsóbb és ingyen házhoz is szállítják Rendeltem már tőlük (Samsung WB150F), nem csalódtam, rendes cég.
-
scapegt
őstag
válasz Loituma69 #37338 üzenetére
Tisztában vagyok vele, tudok olvasni. Segíteni akartam másoknak (is). A Digitalplaza korrekt bolt, 20e Ft feletti rendelést ingyen házhoz szállítják és a garancia is hivatalos természetesen. Csak tapasztalatot írtam, de ettől még láttam, hogy WB750-et keresel, ne aggódj
-
Runner_fxr
Ármester
-
Loituma69
őstag
válasz Runner_fxr #37341 üzenetére
Igaz, de a fele ár elcsábít! Ami marad az meg megy lányom tablet pc-be! A videókat megnézem már jönnek le! thx
-
Runner_fxr
Ármester
Na még egy utolsó.
-
herhi
tag
sziasztok!
Szülőknek szeretnék egy kis, kompakt digitális gépet nyaralásokra, a régi Fujifilm helyett.
Fontos a jó menü, nagy kéznek is használható gombok, 3 colos kijelző, napfényben is látszódó LCD és persze kategórián belüli jó képminőség (videóminőség mindegy) és mindezt max 25 ezerért
köszi a segítséget! -
zeno70
tag
Egy kedves ismerosom venne kompakt gepet. 4 tipust nezett ki es ar/ertek aranyban kene dontson koztuk. Nekem van egy Pana TZ30, ez tetszik neki, de nem szereti, hogy nem tud magyarul (Amerikaban vettem, ZS20 neven) - ez az egyik jelolt.
A masodik a Sony HX30V (ez sem tud magyarul es dragabb, mint a tobbi es nokent kicsit bonyolultnak talalja), a harmadik a Canon SX260 (ennek a fogasaval van nemi problemaja) es vegul a Nikon S9300 (aminel mar nem jut eszembe, mi volt a gond )
Szoval szerintetek melyik lenne neki a bestbuy az emlitett versenyzok kozul? Jo kep es video is fontos, a fogasa, a konnyu-es lehetoleg magyar nyelvu kezelhetosegre volna szuksege. Az ar csak masodlagos (de azert szamit) es foleg travel modban hasznalna, nappal is es este is.Jut eszembe - valami update-tel lehetne magyar nyelvvel boviteni a Panam szegenyes (angol, spanyol) nyelvtudasat? Tudtok erre valamit?
Jegyezd meg: pótolhatatlan vagy. Éppúgy, mint bárki más!
-
Loituma69
őstag
válasz Runner_fxr #37344 üzenetére
Valóban gyönyörű videók csak csorog a nyálam, pláne így átkodolás nélkül nyers eredti tömörítésű videók! Csak reménykedem, hogy a samsung wb 750 nem lesz sokkal gyengébb! Ha meg lesz a gép én is pakolok fel videót! köszönöm!
zeno70
A panasonic weboldalán nézz körül hátha![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán