-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
77000-ret megér egy CANON SX40 HS Új bontatlanul?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
HollyBoni
veterán
Várjunk csak, a videók fele amit néztem K-5-el készült, ami egy kicsit más kategória.
-
HollyBoni
veterán
X-5 kilőve, most FZ48 és TZ30 között vacilálok. Az F48-nál lehet állítani videónál manuálisan a beállításokat, illetve van manuál fókusz videó közben? Úgy tudom a TZ30-nál egyik sincs.
-
Zjunior
veterán
Milyen Sd kártyát ajánlottok ami megbízható és jó minőségű??
16gb az nagyon sok vagy a 8 gb is bőven elég?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
scapegt
őstag
válasz Zjunior #37263 üzenetére
Én ezt a Sandisk Extreme-t meg merném venni. Nagyon jó áron van, szuper gyors (leírás alapján) és olcsón házhoz is szállítják.
-
senior tag
válasz joco73 #37233 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Két gép között vacillálok: Canon S100 és SX260 HS
Mennyire éri meg jobban az S100? 15e Ft-tal többet tud mint a 260-as?
Egyik ismerősömnek kell aki nem igazán foglalkozik a beálítássokal, maximum előre beálított profilok között váltogat (éjszakai, makro, portré...) Amire neki kell az hogy menjen és kattingasson mikor kell. Ehhez az én 70-100e közötti árkategóriám nem sok?
Előre is köszi a válaszokat!
essexboy
-
Zjunior
veterán
válasz cukormeister #37272 üzenetére
Közel 70.000 visszajelzés nem győzött meg?
Én csak külföldről vásárolok, itthon nagyon drága minden az áfa miatt!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
szg88
őstag
A samsungok is jók.
-
Zjunior
veterán
-
scapegt
őstag
válasz Zjunior #37277 üzenetére
Háth..azért annyira nem mindegy..bár én is rendeltem korábban egy Sandisk pendrive-ot 5e-ért, amikor itthon 10e Ft volt és azóta is műxik. A garancia miatt lehet fontos max, hogy itthon vedd, de ezek úgysem nagyon romlanak el, amúgy meg nem egy hatalmas összegről van szó, ha mégis...
[ Szerkesztve ]
-
oleandro
tag
Sziasztok!
Ezekről milyen véleménnyel vagytok?
Samsung WB100
Nikon Coolpix L810Ahogy néztem tudásban kb ugyan az a kettő....
Üdv!
-
oleandro
tag
Esetleg a Fuji FinePix 4000HD?
-
HollyBoni
veterán
Mi a különbség az FZ48 és FZ100 között? Hirdetnek egy FZ100-at memóriakártyával 55-ért.
-
petiked
tag
Sziasztok,
"Egyszerű-könnyű", jól használható kompakt gépet keresek, ami szép képet és videót készít és képeknél jól kezeli az elmozdulásokat (pl: kisbabának mindig jár a keze és a mostanival mindig elmosódik a kép; kis fénynél is elfogadható képet csináljon, pl templom, sötétedés, szoba..,) (események, nyaralások megörökítésére kellene - képek és videókat rögzíteni)
Nem vagyok profi fotós, max pár beállítást nyomogatnék (este-nappal, tájkép, sport..) Kezelhető formátumban mentse a videókat, ami nézhető formában legyen tv-n, szgépen.Visszaolvasva a topikban ezt tartanám jónak: Samsung WB 750
1. 2. 3. 4.Viszont vásárlás előtt még kérdésem lenne:
-AKKSI: jók azok a gépek amiben akkumulátor van és nem elem? kijelzi h mikor merül le? tovább bírják? az akksija: (slb-10a jól értem hogy ennek az akksinak Kapacitás: 1050 mAh ?? - ez sokkal kisebb mint a 2db 2700mAh elem a mostaniban, akkor ez sokkal kevesebb ideig bírja? jól értem?) valaki mondja el ezt részletesen, mert eléggé kételyeim vannak így.
- ebben az árkategóriában, ez tényleg jó kis cucc, sok mindent tud (panoráma, jó zoom...), valóban érdemes megvenni, ajánlott?
- LENCSE: Focal Length: Schneider Lens f = 4 - 72 mm konkrétan ez milyen? hol helyezkedik el a mostani skálán/fejlődésben - új-régi/közepes-jó?
-képérzékelő és pl fókusztartomány jónak számít?
- hol a legjobb venni a gépet, ami megbízható bolt és garancia is jóKöszönöm szépen, (és bocs, ha sokat és hülyeségeket kérdeztem)
Peter[ Szerkesztve ]
˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
-
cukormeister
csendes tag
Üdv!
Véleményt kérnék tőletek-e 2 gép közül melyik a jobb?
Nikon Coolpix L810
Fuji Finepix S 4200A Nikont meg tudom venni 2 hónaposan 4Gb-os kártyával 40 ezer pénzért,a Fujit újonnan 37 ezerért.
Itthoni ,hobbi célra,család,kirándulás,buli fényképezésére használnám! Ja ,meg persze videózásra!
Köszi előre isHa kéne választani a barátnőd és a lottó- főnyeremény között, Te milyen autót vennél belőle?
-
dabgergo
őstag
Sziasztok! 100k körül milyen nem cserélhető objektíves gépet tudtok ajánlani?
Bér lehet dslr-t is kapni ennyiért de az nem elég kompakt, ezért kene vmi jó bridge. Legfőbb elvárás a jó kép minőség, a RAW, nem elvárás h ilyen hu de szuperzoom legyen.
Köszi ha tudtok vmit javasolni!(Btw nem nekem kell hanem az egyik ismerősömnek.)
-
Bandesz18
tag
Sony DSC-HX100V Erről a gépről valakinek vélemény?
-
izomhod
őstag
ha amerikából hozat az ember egy canon gépet, azt itthon szervizelik vajon garaniában?
-
Bandesz18
tag
Nem járt valaki a napokban Fukaréknál (sat) vagy a Media-ban? Leértékelés illetve kiárusítás van. Kíváncsi lennék van-e jó árban valamilyen bridge gép!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...