Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz Kaci84 #138518 üzenetére

valóban benéztem hogy másnak írtál, talán kiemelnéd lehet jobban feltűnne
    mi az hogy "márkás táp"?
    te tesztelő vagy tényleg? én meg holdutazó
    gyártók vannak és konkrét típusok
    nem egy bq venti volt olyan, hanem több
    mindegyiknek bőven van hangja 1000rpm-nél 120/25-nél, akár noctua, akár bq!, akár scythe, itt kifejezetten a motor hangjáról beszéltem, ami ugyanúgy hallatszik 100rpm-nél is mint 1000-nél
    jah, persze ha 5db 3,5e-s hdd van akkor el fogja nyomni ( : nálam nincs egy darab sem, de még 2,5-es sem, így nincs ami elnyomja
    egyáltalán nem kell felsőkategóriás hűtőt vagy vga-t venni ahhoz, hogy egy átlagos táp hangosabb legyen a vga-nál és cpu hűtőnél
    evga-nak is van hang szempontjából olyan ótvar sz@r tápja hogy nagyon, több is volt nálam, "márkátlan" gyártó?
    fsp-nél még a jobbak is általában messze vannak a tényleg csendestől, ők nem arra fókuszálnak
    a bq! már sok modellben arra fókuszál, befejezi amit az fsp elkezdett
    van olyan gyártó akinél csak 4-500rpm-et pörög a venti fixen, pl bitfenix formula, az csak akkor lesz bajos ha idővel a venti csapágyasodik, aztán vagy cserélik vagy nem, ahogy a seasonicoknál is van
    lehet ezt ragozni, aktív táppal - hang szempontjából - sokkal több gond lehet mint azzal ami sokáig tud passzívan járni
    és egyáltalán nem evidens az, hogy a vga vagy cpu hűtő lesz terhelés alatt a hangosabb, ez mindig a pontos adott komponensek függvénye
    nem kell felsorolnod egyet sem, a "márkás táppal" bőven felsoroltad mennyire képben vagy táp témával

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák