- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz ígyvanferi #85597 üzenetére
One+ One már azért jó ideje megjelent, bőven vannak róla tapasztalatok. Two most jelent meg, ott még várni kell a felhasználói tapasztalatokra, meg tesztekre, illetve S810-et raktak bele, ami nem túl előnyös.
Másrészt One+ se csak úgy a semmiből ugrott fejest a mobilok világába. Oppo-tól érkeztek szakemberek a céghez, talán az Oppo vezetője is alapította (annyira nem vagyok képbe a cég történetével). Oppo gondolom nem mond sokat, pedig ez is élvonalbeli kínai gyártó.
Egyébként meg mennyit szeretnél? Szerintem pont ez a jó, hogy nincsenek szarásig készülékek, mint mondjuk az LG esetén. Kiadnak fél év alatt 30 készüléket, fele kis különbséggel ugyan olyan, de minek ennyi? Szerinted milyen szoftveres támogatása lesz ennek a halom vasnak? Megmondom, semmilyen, ugyan az OS marad ami megjelenéskor rajta van, top készülékek kapnak igazából csak támogatást és ez igaz a legtöbb ilyen tucat számra gyártó cégre.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz ígyvanferi #85597 üzenetére
Onnan, hogy maga a hardver amit alá pakolnak időtálló, a szoftver támogatottságra pedig szerződést kötöttek mind a két készüléknél 2-2 évre.
Erős hardver + támogatott szoftver, nálam ez teljesen lefedi az időtállóság fogalmát.
A One már 2014 áprilisa(lassan másfél év) óta jelen van és a mai napig megállja a helyét a felső kategóriában minden szempontból. Ennyi idő után már elég objektív képet lehet látni amit ki lehet vetíteni a Two-ra és akár a többi jövőbeli készülékeikre is.(#85596) Benir8 Arról sajnos személyes tapasztalattal nem tudok szolgálni. A spec és a vibe UI viszont engem kicsit vissza tartana.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
ígyvanferi
addikt
Oppot ismerem.
Azzal semmi baj, hogy kevés készülékük van.
Ami nekem furcsa, úgy általában ezzel a topickal kapcsolatban, hogy semmi szó nem esik a telefonok minőségéről, hosszabb távon előforduló problémákról, csak arról, hogy melyik szoftververzió van rajtuk, hány megapixeles képeke lőnek, meg hogy mennyi RAM van a burkolatuk alatt.
Ezzel szemben olvasom régóta mind a milyen asztali gépet, mind a milyen laptopot vegyek topicot. Ott (főleg ez utóbbiban) rengetegszer mondják egy-egy típusra, hogy nem ajánlott, mert rossz az összeszerelési minőség, sok a garanciális probléma, mert meghal az alaplap, nem kielégítő a hűtés, 2 GB DDR3-as RAM-ot szereltek rá, púposodnak a kondik, stb. Ezekhez hasonló problémák nem léteznek a mobiloknál? Vagy amiatt, hogy egyelőre még a kisebb méretből adódóan kisebb a teljesítményük, így nem melegszenek annyira, és nincsenek bennük mozgó alkatrészek, a gondok jelentős része eleve fel sem merülhet?
De valószínűleg ezek csak a hozzá nem értésem miatt merültek fel bennem. -
s3nsitivity
addikt
válasz ígyvanferi #85603 üzenetére
Természetesen itt is vannak hasonló problémák.
Mindig próbálunk olyat ajánlani amire nem jellemzők a hibák, viszont bármikor beeshet egy.egy hiba a készülékeknél.
Pl én ezért nem szívesen ajánlok egy jó pár Sony-t mert elég sok a garanciális probléma néhány darabbal.
A Samsungot meg az anyaghasználat és összeszerelés miatt nem, bár az S6 már kivétel ez alól." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
BenHans
addikt
Vannak ilyen hibák itt is.
Pl Sony Z esetében a melegedés miatt volt jó pár példa elváló ragasztásra. Mondanom sem kell ez elég gáz egy IP57-es készüléknél.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Kiskutya
veterán
Hali!
Telefonom szeretném lecserélni ami jelenleg egy sony sp. A kiszemeltek: samsung g s6, lg g4, huawei p8. A lényeg hogy hétköznapi használatra akadás mentesen gördülékenyen működjön.(az sp-vel rengeteget szívtam) Szeretném ár érték arányban a legjobbat venni. Melyiket ajánljátok?
hmm...
-
Ájvé
veterán
Hát egyrészt eléggé esetlegesek a hibák. Van akinél mondjuk megjelenik egy hiba a készülékben, de ha egyedi akkor nem érdemes vele foglalkozni, mivel nem széria hiba, egyébként bármilyen hiba lehetséges, ezzel nem tudsz mit kezdeni. Másrészt nem sok ember van aki napi szinten használhat vagy tapasztalhat annyi készüléket amiről itt szó esik. Az vagy olyan munkakörben dolgozik ahol ez lehetséges vagy nagyon gazdag és ráér ilyenekkel foglalkozni. Előbbi még előfordulhat akár itt is, utóbbit nem hinném. Ezért ha konkrét készülék esetén a felhasználói tapasztalatokra vagy kíváncsi, akkor vagy fórumot böngészed, vagy üzletek honlapján az adott készüléknél beérkezett kommenteket (ha van ilyen lehetőség). Ez utóbbival még probléma is lehet, mert mondjuk felhasználó hiba okán elégedetlen a vásárló vagy egyszerűen hülye, csak te ezt nem tudod meg, úgyhogy még félrevezető is lehet. Fórumban azért van lehetőség társalogni és vagy leszűröd a felhasználó hibát és/vagy hogy az illető szimplán hülye, vagy ténylegesen kiolvasható bizonyos hiba. További előny fórumon, hogy ha sok hasonló kommentet találsz akkor jó eséllyel tényleg probléma van. Szóval vagy gyűjtesz infót magadnak vagy megfogadod amit itt írnak (sokan itt is utána olvasnak vagy környezetük révén szereztek tapasztalatot).
Számítástechnika teljesen más világ, ne is hasonlítsuk össze a kettőt.
Vannak széria hibák, de ezt nem mindig lehet leszűrni, azért visszaolvasol itt a topikba is sokszor szó volt ilyenekről (voltak is viták belőle). Ezek már felhasználói tapasztalatok. Ehhez kell fél év legalább és egy aktív fórum az adott készülékről.
"Vagy amiatt, hogy egyelőre még a kisebb méretből adódóan kisebb a teljesítményük, így nem melegszenek annyira, és nincsenek bennük mozgó alkatrészek, a gondok jelentős része eleve fel sem merülhet?"
Melegedés már az okostelefonknál is valós probléma, legutóbb pl Snapdragon S810-nél merült fel ilyen probléma, ami máig valós, így nem ajánlott ilyen SoC-al szerelt mobilt venni. A hibák egy része van hogy hosszú idő múlva jelentkezik csak (kijelző sárgulás ami rossz minőségű ragasztó miatt volt, vagy AMOLED beégése), ezek vagy ismertek már és aki tudja felhívja a figyelmed erre, vagy rosszabb esetben kiderül nálad használat során. Ezek egyébként garanciális javítással orvosolhatók (vagyis pontosabban élni lehet a szavatossági problémával, mivel ezek gyártói hibák). -
ron8
senior tag
Hy! Véleményetek szerint ebay-ről érdemes lenne rendelni? Olcsóbb sokkal viszont ha valami baja van a telónak akkor a garancia kicsit körülményes...de persze megbizható eladótol gondolnám. Valakine van tapasztalata ilyesmiben?
-
FunkyMonkey.
csendes tag
Szóval akkor pontosítanám előző hozzászólásomat.
Első okostelefonom lesz kb. 3-4 évig tervezem nyúzni,bár ez akár több is lehet(mostani telefonomat már 10 éve hajtom).Tehát arra lennék kíváncsi,hogy akkor ahogy mondtátok a Xiaomi Redmi 2 Pro hardveresen erősebb a Honor 4C-nél és hogy ez a mindennapi használatban miben nyilvánul meg.Én mint casual felhasználó észre venném e a különbségeget?
Ugye írták többen is,hogy a Xiaomi-nak nem olyan jó a kamerája,valamint a vásárlói supportja sem az igazi ezenkívül a szoftvere sem mindig kedveli a magyar nyelvet.Viszont van benne 4G és talán fejlettebb,jobban felszerelt készülék mint a 4C.
A 4C-nél a gyengébb aksi ami hátrány,valamint a 4G hiánya és a valamivel rosszabb hardver plusz a kijelző felbontása is kisebb,viszont cserébe ott van a viszonylag jó minőségű kamera és talán a szoftvere is barátibb,mint a Xiaomi-nak.
Árban ugyan annyi mindkettő készülék ezért nehéz a választás és ezért rágom magam,hogy melyik legyen végül.Főleg telefonálásra,netezésre használnám és GPS-ként is,ezenkívül néha játékra.
Szerintetek melyik készülékre essen a választásom?
-
Zsuzs_ka
újonc
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni, HTC Desire 500-s telefonom bírta majdnem 2 évig (közben már most vinném 3. alkalommal garira, mindegy is, különböző okok miatt nem megoldható már a gyári gari, de baromira elégedett voltam vele a folyamatos kiújuló kijelzőproblémáit leszámítva..) szeretnék cserélni.
Kártyafüggetlenül, 40-60e- Ft között. (Flottás vagyok, de 2 végletből tudnék választani, max 30e Ft-ig vagy 90 fölött, a középkategória nincs listában... ezért döntöttem a kártyafüggetlen mellett). Szűkös a keret... de azért ezért a pénzért szeretném a legmegbízhatóbb telefont hazavinni.
Kizártam a Samsungot, az LG-t és a HTC-t (fáj a szívem a miatta, de én ezt a gari-maceárt nem csinálom végig újra....).
Néztem viszont (fajtánként több készüléket is) Leonovot, Acert, Prestigiot (vagy ezt is húzzam ki? Viszonylag új cég, Ki mit tud ezekről a készülékekről?) és Huaweit.
Ami fontos számomra a készülékben: legyen gyors (nyilván tisztában vagyok vele, hogy ezért az összegért nem fog magától "kávét főzni",) , a szerviz hazai legyen (vagy legalább eu-s), a belső mem minimum 8 giga és bővíthető legyen (volt már olyan ami azért esett ki a listámról m nem volt bővíthető a memóriája) és mivel már a htc-m is szebb fotókat csinált, mint a fényképező gépem anno.. ezért a hátlapi kamera az legalább 13 mp. Remélem azért ezek nem nagy elvárások... Bár most hogy visszaolvasom... nem tudom... Csak próbálok szűrni. Na igen és a dizájn... Nem vagyok oda a nagy tepsikért, de maximalizálnám a 4'7-t ,mert azt még tudom kényelmesen kezelni. Semmilyen játékra, sem szelfi-őrületekre nem szeretném használni és a színe sem különösebben fontos, csak úgy lazán hétköznap és legalább 2 évig...
Szóval elakadtam... (cikkeken, összehasonlításokon, baráti véleményeken, teszt videókon vagyok túl)
Mivel az álomtelefonom jelenleg bőszen 100 fölött van, és egyelőre nem én vagyok a cég csúcsvezetője csak kis dolgozója, addig igyekszem megvalósítani abból, ameddig a takaróm ér. Szép képzavar volt, de biztos értitek.Konkrétan eddig ezeket nézem meg: Lenovo 5-6000, Acer Liquid Jade, Prestigio Grace x5 és MP 5507, Huawei Ascend G6 és G630
Ja és még egy kérdés... Ha van rá lehetőség érdemes-e szerintetek ennél az árkategóriánál + 1-2 év garit venni?
Mit szóltok? Természetesen ha tudok, ilyen összegért sokkal jobbat, szívesen várom az egyéb ötleteket.Remélem minden fontos infót megadtam. Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
-
BenHans
addikt
válasz Zsuzs_ka #85612 üzenetére
Szia
2 évre tervezel, így mindenképp ajánlott lenne olyan készüléket választani ami 2GB RAM-mal rendelkezik.
A gyártói 2év garanciához, külön garanciát vásárolni szerintem felesleges, már csak azért is mert nem igazán ajánlott ezzel a kategóriával 2 évnél tovább tervezni.Ebben az árszegmensben minden készüléknél kell kötni valami kompromisszumot. Talán ami legkevésbé igényel megszorítást és ami a legörömtelibb használatot biztosítja az a Honor 4C.
Itt olvashatsz bővebben a márkáról: [link] és itt a készülékről: [link]Két hátránya van: 1) 5"-os, de ennél kisebb méretben ebben az árszegmensben csak egyre sűrűsödnek a kompromisszumok 2) Nincs 4G/LTE támogatás, ami vidéken bizonyos térségekben problémát jelenthet, ahol nincs 3G de 4G igen. Pesten nem lesz probléma az fix.
A pozitívumok: 720p HD IPS kijelző, kategóriájában jó kamera, viszonylag erős SoC 2GB RAM mellett.
[Edigitalban] tudod beszerezni.
Ha nem ragaszkodsz annyira a droidhoz és megfelel a felhasználói szokásaidnak a WP, akkor a Lumia 735/640 páros is lehetséges alternatíva lehet, pláne előbbi ugyanis az 4.7"-os.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
w333
félisten
One Plus One = Oppo !
Pete Lau és Carl Pei még anno kiváltak az Oppo cégből és alapítottak egy saját márkás telefont a CM csapatnak, ebből született a One Plus One !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Ájvé
veterán
válasz FunkyMonkey. #85610 üzenetére
Alapvetően nem erősebb a Redmi 2 hardvere, CPU egyértelműen gyengébb, a GPU ami vitás lehet egyedül. 4C-ben lévő Kirin 620-ban a GPU a gyenge láncszem, nem is nyers teljesítménnyel van a gond, hanem, hogy 3 éves és eléggé elavult már. Szóval egyébként semmivel nem lassabb.
Xiaominak nincs baja a magyar nyelvvel, sőt magyarok írják konkrétan a hazai MIUI modromot. Ennél magyarosabb nem is lehetne már. Ez az egyik legnagyobb erénye, hogy nagy hazai közösség áll mögötte, szóval ettől nem kell tartanod, Redmi 2-re is van MIUIHU ROM.
4G-t nem tudod olyan jól kiaknázni, mivel nagyrészt 800 Mhz-es sávra építenek a szolgáltatók, nagy városokban vannak 1800/2600-as sávok használva, szóval ezt nem lehet igazán az előnyére írni.Hardver a 4C-ben jobb, CPU egyértelműen (8 mag vs 4 mag), GPU-ról voltak viták, de igazából az sem jobb az Adreno 306, (sőt sok helyen 30-50%-al gyengébb is, nézd meg az egyes benchmarkokban az összehasonlításban), úgyhogy itt a 4C a jobb. 1 pont a 4C-nek.
Szoftver szerintem Xiaominak fekszik, hiszen egy komplett magyar közösség épül fel mögötte, saját lokalizált ROM jelenik meg rá a hazai igényekre szabva. 1 pont a Redmi 2-nek.
Kamera a 4C-nek jobb, ezt írtam is korábban, nem vitás. 2. pont a 4C-nek.
4G-t nem mondanám előnynek, mert nem támogat elég sávot a Redmi 2, így nem tudod maradéktalanul kihasználni. Kapjon egy fél pontot rá, akkor 1,5 pont a Redminek.
Akku ugyan a 4C-ben nagyobb, de ezzel együtt nem hinném, hogy számottevően jobb lenne az üzemideje. SoC biztos, hogy jelentősen többet fogyaszt a 8 magos CPU eleve és GPU se hinném, hogy kevesebbet fogyasztana. Legyen egál ebben.
Igy 3 pont a 4C-nek és 2,5 a Redmi 2-nek.
Remélem segítettemu.i.:
Még lehetne fél pontot adni a Redmi 2-nek a kompaktabb készülék miatt, de nem akarlak az őrületbe kergetni
Mondjuk a ROM a Redmi 2 mellett szól, de 4C-ben viszont engedélyezve van a micro SD kártyára telepítés, így ott is megoldható a belső tárhely probléma, úgyhogy mondhatjuk erre is, hogy egál.[ Szerkesztve ]
-
beni121
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat' hozzászólásokat.
Elkezdtem azon agyalni hogy a Note3 helyette már a note4. Itt Ph-n kb 120-130-ért vannak. Megéri a különbséget?
A kolléga említette a Honor 6-ot, azt nem ismerem, de megnézem.
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
beni121
aktív tag
Sőt, már 115ért is van, ahogy elnéztem...
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
Benir8
senior tag
Valaki használta vagy tesztelte egy Asus Zenfone 2 ZE550ML-es mobilt?Mi a véleménye róla?
Csakhogy itt nem lehet kapni,csak a legkisebb és a legnagyobb változatban van.[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
Sziasztok! i4S-ről váltanék. Szerintetek 1Gb-os Androidra érdemes lenne és váltani és melyikre? Új / használt.
Csak telefonálásra használnám és alkalmi böngészésre néha Google Maps Messenger. Játék nem. Kizárólag zsebben hordom így tepsik és dög nehéz telefonok nem jöhetnek szóba. Ami fontos, hogy mindig ébresszen és legalább közepes jó üzemidővel rendelkezzen. Több típus is jöhet.
WP nem érdekel amíg nem szedik ráncba. -
wjbhbdux
veterán
válasz d@minator #85619 üzenetére
Sajnos a legújabb google maps frissítés óta nálam már kezd megfeküdni ha van még mellette vmi nyitva 1gb rammal, a Chrome-ról meg ne is beszéljünk. Mindenképp többel vennék telefont. Jövőre már az olcsó telefonok is több rammal jönnek remélhetőleg, most még 50k Ft köré kell menni értük.
[ Szerkesztve ]
/s
-
MODERÁTOR
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
70k magasságáig milyen telefont ajánlanátok net, kevés FB, navi, normális fotók készítésére 5" és fölötte? 8,16 Gb tárhely, 1.5+Gb ram-tól fölfelé. Lehet új, használt is.
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy HTC One X-et...Találtam egy nagyon szépet 20-ért...Annyiért megéri szerintetek?Köszönöm!
-
AtHoS
nagyúr
Sony Xperia SP hogyan viszonyul a Lenovo A2010-hez teljesítményben (főleg játék tekintetében, alsó tagozatos ált. iskolás szemével nézve) ?
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Imy
veterán
- Árkategória. Max 80-100e, de olcsóbban sem gond
- Használt vagy új -ÚJ
- Hol vennéd meg? Függetlenül, külföldről, EU direct
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra
- Mire használnád? Telefon, internet
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? AndroidA márka amihez ragaszkodok, az a xiaomi, és a DUAL SIM a lényeg, és a FULL-HD is persze...
Ahol nézegettem: http://www.honorbuy.com/
Amiket néztem:
Redmi 2 Note - 210$
Mi 4i - 230 $ -
-
Sayuar
senior tag
Tegnap zsebben a pénzzel (vagyis bankkártyával) elballagtam azzal a szándékkal, hogy telefont veszek. Volt egy konkrét elképzelésem, típus és összeg szerint: Lenovo S60 .
A gyári adatok alapján szimpatikus volt (HD IPS, 2GB RAM), már csak a "simogatás, lepacsizás" maradt hátra. Ekkora meglepetés még nem ért: kaki kijelző, alapjáraton a rendszer 1,3 GB-on fut
Gondoltam megnézem a Lenovo P70-et is: nagyon kellemes meglepetés ért: szép kijelző (ez is HD IPS) és a rendszer ~1GB-ot foglal.Szóval: ennyit a "száraz" adatok alapú, netes vásárlásról. Mind a kettő ugyanolyan kijelzővel és 2 GB RAM-al felszerelt, mégse nem hozza ugyanazt a szintet.
Egy kérdés maradt a végére: van valakinek infója, hogy a 2 típusba milyen kijelzőpanel van? Magyarán ki a gyártó?
-
gurabli
őstag
Sziasztok!
Tegnap elromlott a feleségem Lumia 520-as telefonja. Még garanciális a Vodánál, bevittem, kaptam egy cserekészüléket, egy Huawei G510-at. Mondom jó lesz, legalább nyúzom egy kicsit a droidos telt, mert nekem is egy Lumia 520-am van, és tervezem, hogy lecserélem.
Hát, ez a Huawei egy borzalom. Olyan lassú, megbízhatatlan, hogy csak na. Frissítettem, gyári beállítás, de minden borzalmasan lassú. Chrome katasztrófa, appok lassúak, az Index app is lassan indul és tölt be, Skype förtelem lassú, szóval minden. És ráadásul nagyon gyorsan merül. A Lumiám fényévekkel jobb, pedig az sem mai gyerek és belépő szintű tel, ott is várni kell egy kicsit, mire elindul a Skype, vagy más app, de sokkal stabilabb és jobb.
OK, tudom, ez a Huawei egy régi tel, meg csak 512 Ram van, de most elbizonytalanodtam, hogy mi lenne egy új droidos tellel. Amit kinéztem: Huawei Ascend P8 Lite, esetleg használtan egy P6.
Mondjuk a P8 Lite esetében mire számíthatok, az rendesen, gyorsan, szépen működne?
Azért kellene droid, mert hiányzik pár app, ami csak droidra van, de akkor nem, ha minden ilyen gagyin működik, lassan és fagyogatva, ráadásul pár óra alatt lemerül. Játék semmi nem kell.Vélemény? Emígy minél "kockásabb" tel kell, rühellem pl. a Samsung féle női lekerekített telefonokat, soha nem kellene egyik sem. A P6 csodaszép, de már ugye régi. A P8 már nem olyan szép kockás, de még mindig "kockásabb", mint egy Samsung vagy LG. Sonyban láttam még kockásabbat, de az meg egy vagyon, már a P8 Lite is felső határ. Ajánlatok? Köszönet!
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
blakey
titán
válasz gurabli #85635 üzenetére
Pont az ilyenek miatt nem ajánlott "gyenge" telefonnal kezdeni az ismerkedést, mert akkor egy nagyon negatív tapasztalat éri az embert. Nekem van egy LG Spirit 4G-m, meg egy Huawei Ascend G7-em, nyilván az utóbbi jobb, de az LG-n is minden flottul működik, tehát az általad említett telefon (P8) nem fog csalódást okozni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani (ha van ilyen) androidos telefont, ami fizikai billentyűzettel van ellátva (nem muszáj QWERTY-nek lennie, még az is elég ha csak a normál számbillentyűkkel van ellátva)? Anyósomnak kellene valami egy androidos telefon, de irtózik az érintőképernyős készülékektől.
Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
boff
senior tag
Sziasztok!
Ugyan az előző kérdésemre nem kaptam választ de úgy döntöttem, hogy emelem a vásárlásra szánt összeget és kinéztem magamnak egy LeTV Le One telefont és arra lennék kíváncsi, hogy mennyire éri meg, van-e bármi rizikó vagy bármilyen hiba ami miatt nem érné meg megvenni. Tesztek alapján elég jónak tűnik viszont legalább 2 évre szeretném letudni a telefon témát. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz s3nsitivity #85638 üzenetére
Valami olcsóbb kategóriára gondoltam, esetleg kínaira, de azért köszönöm a felvetést.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Ájvé
veterán
Nyilván ennyiért nem egy top készülék kamerában se, de botrányosnak biztos nem mondható. Ezen a fórumon még nem láttam ilyen jellegű hozzászólást. Erős közepesnek mondható a kamera minősége. Olvasd el a teszteket róla.
gurabli:
P6-ot felejtsd el, P8 Lite sokkal jobb.
Lenovo vibe x2-t nézd meg, az szinte tégla, iponon 80-ért van.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz gurabli #85635 üzenetére
G510 már akkor nem ért egy vasat se mikor megjelent.
Az egész Qualcomm MSM8225(Q) pusztuljon a pokol mélyén.
Fél giga RAM megintcsak egy nagyon kioptimalizált, kipucolt és kevés appos rendszert kíván a stabil működéshez. Mondjuk egy kézzel kipucolt CM-et.Ja és ha jót akarsz, akkor nem veszel HiSilicon processzorral telefont. De Marvellt és a Spredtrumot és kerülöd.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz Djmarko #85633 üzenetére
A One X már a maga idejében sem volt egy problémáktól mentes készülék sajnos (harmatos üzemidő, elavult szoftver, hardver - ráadásul Tegra 3 processzor) így én mindenképp valami mást néznék helyette.
Ebben az ársávban van már Huawei Y550, LG Optimus F6 vagy G2 Mini is, melyek azért jelentősen frissebb készülékek.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
boff
senior tag
válasz Keil Walker #85645 üzenetére
Ez nekem is tetszene, Mo-n körülbelül mikor lehet majd kapni? Neten nem találtam nagyon infót. Meg kb. milyen árnövekedésre kell számolni?
-
s3nsitivity
addikt
válasz quailstorm #85643 üzenetére
Az újabb HiSilicon-ok egész jól muzsikálnak.
Legalább is a nagyon újak.
Még a GPU-ra kéne rágyúrniuk és egy valós alternatívát tudnának állítani az SD helyett." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Imy
veterán
válasz Keil Walker #85645 üzenetére
Redmi Note 2-vel szemezek most már jobban a kijelzője miatt. Aztán ha van valami hátránya ne tartsátok magatokba.
-
quailstorm
nagyúr
válasz s3nsitivity #85647 üzenetére
jó de annyiért meg már csúcskészüléket kapsz másikat
kísérletezzen más százezrekért -
gurabli
őstag
válasz quailstorm #85643 üzenetére
Hát, ennél pocsékabb telefon még soha nem volt nálam, mint a G510, az biztos. Nehéz lesz kibírni vele egy-két hétig.
A HiSilicon miért nem jó, vagy mi a gond vele? Mert ugye a P8 Lite-ban természetesen az van. Mi gondom lenne vele?
És ha a P8 Lite sem jó, akkor mégis mit? És kb. ebben az árkategóriában, inkább olcsóbban, így az ajánlott Lenovo biztos, hogy nem jó.
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest