- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakalistvan
senior tag
válasz nagyszegi #86849 üzenetére
Nekem 640 van,625-röl váltottam,meg vagyok vele elégedve,az üzemidő két nap,elég sokat netezek.A kijelző minősége jobb mint a 625-ben,pedig azon is szép kép volt.Két kollégámnak 735 van,az már egy magasabb szint minden tekintetben,amoled, hd kijelző stb,ezek alá nem mennék.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz szakalistvan #86851 üzenetére
a 640 -nek is HD kijelzője van, viszont nem amoled "csak" ips
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Hocsika
tag
Sziasztok!
Változott 1-2 dolog, és sikerült pár ezressel megtoldani a kívánt telefon árát, úgyhogy szeretnék egy jó telefont vásárolni max 75e ft értékben.
Amik elvárások lennének:
- jó kamera
- 4G (egy kis városban élek, itt nem tudom hány Mhz-en megy a 4G, 3G nincs... Telekomos előfizetésem van.)
Általános felhasználásra, zenehallgatás, filmezés, közösségi oldalak, fényképezés, futáshoz szeretném használni. Kijelző méret mindegy, nagy kezem van.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új telót venni mert a Huawei y300-asomtól tele van a törpöm, állandóan akad, lefagy, kikapcsol. 3 évig bírta de már unom.
Lumiában gondolkodom mert azt mondják hogy gyors, stabil, megbízható.
Melyik újfajtát javasoljátok (annyira nem értek hozzá)520, 640, 720, 735, 820, 830
Ami kell: nagy aksi, gyors net, GPS, iránytű (geocaching keresés), normális fotót, videót lehessen készíteni vele.Milyet javasoltok max 80 ezerig?
-
maglew
aktív tag
válasz ADAM1337 #86860 üzenetére
hát akkor 735 inkább mint 640?
Az hogy kisebb az aksija az jelent valamit? Vagy a 640-es ugye újabb, akkor jobb is vajon?A nano sim kártyát (ha nem akarok kártyát cseréltetni) úgy érhetem el, hogy a normál SIM kártyát körbevágom? Vagy itt nem csak a mérete, de a kártya fém-érzékelős része is más?
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz ADAM1337 #86860 üzenetére
Az összes 8.0 wp megkapja a win10et, így a 720 is..mondjuk utána nem tudom mi a helyzet, de pc-n elvileg a win10 a vége, innentől csak azt fogják csinosítani meg abban csak 512 Ram van, így a win10 nem lesz teljes értékű
maglew: Amúgy én a 830at venném ezek közül, esetleg a 735, ha kisebb kell vagy amoled.
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
quailstorm
nagyúr
válasz mike1334 #86862 üzenetére
4 gigás nem kap
tehát 530 nem kap -
hroberto
veterán
válasz maglew #86861 üzenetére
A 735-ben és a 640-ben lévő SoC ugyanaz. A 735-ben szebb, de kisebb a kijelző, Zeiss optika van benne kevesebb pixellel. Viszont a 640-ben van Glance Screen.
A 735 feljebb van valamivel pozícionálva, minőségibb valamivel, de drágább is.
A 720-at nem javaslom az 512 RAM miatt. Az már kevés.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
fecaga21
senior tag
válasz fecaga21 #86846 üzenetére
Erre tudnátok valamit ajánlani?
Maximum 60 K-ig keresnék egy olyan telefont ami jókl bírja még azt is ha néha leesik a padlóra.Egy olyan teló kéne ami androidos és jól bírja a strapát a kijelzője,na kijelzője olyan 4'3-tól max 5"-ig független kéne, na meg nyüstölném a nettel állandóan szóval az akkuja is jó lenne ha bírná, de a legfontosabb a kijelző lenne, hogy ne törjön be lehetőleg az első esésnél,ti mit tudnátok ajánlani? -
bl1zzOne
csendes tag
Sziasztok! Kínából szeretnék rendelni telefont magamnak és a páromnak. Ő vodás én meg telekomos vagyok. Úgy láttam, hogy viszonylag ritka az a kínai teló, ami támogatja a 800-as LTE-t, van bennük viszont 1800-as. A telekomnak van itthon 1800-as hálózata a vodának viszont nincsen, csak 800-as. Jól érzékelem, hogy párom nem fogja tudni használni az LTE-t (a közeljövőben sem)? Én fogom tudni használni az LTE-t? Ahol LTE van ott mindenhol van 1800-as vagy néhány helyen van csak, a többi meg 800 vagy hogyan kell ezt értelmezni?
Valaki legyen szíves világosítson fel, mert ettől függ, hogy melyik telót veszem meg. Egyébként páromnak egy UMI Iron-t néztünk ki, nála mondjuk nem olyan nagy baj, hogy nincs LTE, de én már nagyon megszoktam a szélsebes böngészést. -
Ájvé
veterán
válasz bl1zzOne #86869 üzenetére
Vodának kevés 1800-as LTE sávja van (nem nyert legutóbb, de előtte volt neki), 2600-as van a 800-on kívül, de vidéken 800-at épít ki, városban pedig 2600-as sávon szolgáltat inkább.
T-com és Telenor közösen építik a hálózatukat, az is 800-on részben (ők is vidéken), városokban pedig 1800-2600-at is építhetnek, mindkettő rendelkezik sávokkal.
Szóval vidéken 800-as, városban pedig 1800/2600 a jellemző, de 800/2600-as sávhoz kötelező a kiépítés, így valószínűleg ezeket erőlteti mindegyik szolgáltató. Itt van egy korrekt leírás erről.
Kínai telefonok között is akad LTE 800-as, de jobban jársz ha Android dual sim topikba érdeklődsz.[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
Sziasztok!
A samsung galaxy a7-be milyen chipset van? Mert már látta snapdragon 615-öt, meg exynos 5-öst is.. És nem tudom eldönteni hogy melyik a jobb, vagy a régikbe még snapdragon van az újabbakba meg már exynos?SC: Herczku_Death
-
$p@rr0w
őstag
Gyors kerdesem: melyik 40.000 alatti magyar garis telonak a legjobb a kameraja es minimum 5 colos a kijelzoje? Az sem baj ha felsoroltok 2-3 db-ot amire ez igaz.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
.nodi.
tag
Üdv! 45k a maximum keretem és ebből szeretnék egy jo kis telót venni. Telenoros. Netezésre hhasznalnam jobban. Amit ki néztem az a lenovo A6000. Ebben az árban én ezt talllaltam a legjobbannk. Bár kamera nem a leg tokeletesebb ahogy olvastam.
-
senior tag
Hello
Húgom szeretne egy új, kártyafüggetlen okostelefont multimédiás használatra. Maximális ár: 35.000. Kinéztem neki a Lumia 535-öt. Van más javaslat, ami esetleg jobb ettől ár-érték arányban? Lehet Android és WP is.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
csmat
senior tag
-
Rhiko
újonc
Sziasztok ti melyik telefont választanátok HuaweiP8(+ huawei talk band2) vagy Honor 7?
-Az áruk megegyezik.
-Telekomtól vásárolnám.
- Hosszútávra tervezek.
- Főként olvasásra, böngészésre, és fényképezésre használnám, játékra nem, -
abyssc2
tag
Sziasztok, 50-60k között nézegetek telefonokat, az S3 Neo tűnik eddig az egyik legjobb választásnak.
Ti mit ajánlanátok ebben az árban, van esetleg más, ami jobban megérné? -
Misi1980
senior tag
Sziasztok!Nézegetem a Note 4-et,jelenleg egy honor 6 plust nyúzok.Szerintetek érdemes honorról note 4-re váltani?Esetleg van valakinek a két tipussal tapasztalata?
-
user112
senior tag
Sziasztok.
A legolcsóbb telót keresem, alap használatra. Főleg telefonálásra, néha családi fotózás, egy-két app (pl. időjárás), ritkán wifi böngészés. A Huawei Ascend Y330-t most 15k az ED-n. Van esetleg jobb ajánlat?[ Szerkesztve ]
-
drexler92
tag
Sziasztok,
ne szeretném túlbonyolítani a kérdésemet:
melyik telefont érdemesebb megvenni: LG G4 vagy HTC One M9 -
MeGabee
senior tag
Honor 7 jobbnak választásnak tűnik,picit erősebb akku,ujjlenyomat olvasó.Amúgy kb csontra ugyanaz a vas.A kamera képességeket nem tudom,nézz be a topikjukba,hogy ki mit mond rá.
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
MeGabee
senior tag
Nekem a Talkband 1 van,nem rossz kis kütyü,de az csak akkor számít,ha nem akarod használni,hanem csak eladni.Akkor nagyon baráti árazása lesz a P8-nak
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok egy kicsit telefonos a kérdésem, kicsit nem . Szóval a Microusb-s készülékek töltők kompatibilisek egymással? Példa kedvéért Lumia 435-höz jó e a Samsung töltő?
Csatlakozása ugyan az de nem tudom, hogy áram felvétel is azonos-e?
-
MODERÁTOR
válasz .nodi. #86894 üzenetére
Elnézésed kérjük, illetve engedélyed kérjük meghunyászkodni, hogy nem követtük árgus szemekkel, mikor írsz ebbe a "jó kis topikba", hogy megválaszolhassuk a kérdésed.
Viccet félretéve. Az általad kinézett Lenovo A6000 jó készülék, hasonló kategória a Honor 4C vagy a Redmi 2 Pro. Vedd nyugodtan a Lenovot.
Xiaomi 13T
-
vasek
csendes tag
Sziasztok
Telefonvásárlás előtt állok szeretném lecserélni a z1 compactomat. Igazából androiddal szeretnék szakítani és valami új rendszert kipróbálni. Mivel lejár a hűségidőm szolgáltatók ajánlatait nézem, amik azimpatikusak azok az iphone6 plus és a még nem megjelent lumia 950XL. Az átállással nem hiszem hogy sok bajom lesz mert a játékok hiánya nem szempont. Amik lényegesek az hogy gyors, stabil, kamerája jó legyen (munka miatt sok kép készül sokszor tök sötétben is) és tulképp még annyi hogy a következő 2-3 évben ne kelljen cserélni elavulás miatt. De mivel mind a kettő relqtive új-új lesz ez adott. Szóval hanem riaszt el egy teljesen új felület akkor megéri várni a lumiára vagy bőven van az a tudása a sima 6plusnqk is? Köszönöm -
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Vírusirtó topic
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Mozilla Firefox
- Apple notebookok
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest