- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyager4.4
senior tag
válasz .Szaki. #77398 üzenetére
Nézd, az expansys egy világcég, ami hazánkban is elég jó megítélés alá esik. Én is mindig figyelem, mert nagyon jó cuccaik vannak.
Gyártói garit adnak (innen úgy tűnik legalábbis). Mindenesetre egy tájékozódó e-mail-t megérhet.Felbontáshoz annyit, hogy nyilván kissebb kijelzőn élesebb képet ad adott pixelszám, de a G7-nél teljesen rendben van az a felbontás és a megjelnítő színei is élénkek. Frissítésről nem tudok nyilatkozni.
no fate but what we make
-
BenHans
addikt
válasz Krisz79 #77399 üzenetére
A felsoroltak közül i6 vagy S6. Ha a HTC M9 érdekel akkor azzal sem jársz rosszul, fotózásban ugyan elveri az i6/s6 páros de a HTC másban kárpótol. pl. [link], készülékház minősége, ha sok videót nézel a hangzás. A SoC téma meg erősen túl van lihegve. Kérdezz be a topikjába! (Most lehet nem leszek túl népszerű hogy HTC-t is ajánlottam, mert divat lehúzni... ...de nembaj )
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Telnornál vennék két év hüséggel my tariff xs csomagban telót.a lényeg hogy legalább 4.5 ös kijelzö legyen,jó aku idö,valamint ha lehetséges ,mivel netezés is van.Max 20-max 25 000KP-ig.Ezek közül melyik alegjobb vétel?LG Leon 4g lte,LG L70,Soni xperia E4,Samsung galaxy core prime?Elöre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Telefonvásárlása előtt állok jelenleg egy i6 16gb van nálam...
Gondolkodtam egy galaxy s6 edge készüléken vagy i6 nagyobb gb ba..
Szerintetek melyik jobb választás ? Minden téren érdekelne ...
Ne fagyon le ne akadjon, minden menjen rajta...stb
Köszi előre is...•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
.Szaki.
addikt
válasz voyager4.4 #77401 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen!
-
Smile8822
senior tag
válasz cybergyerekG #77407 üzenetére
Értelmes választ vártam valami normális Tagtól...!
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
kromatika
veterán
esetleg erre valaki?[link]
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Picit off a tema, ezert ha tudtok jobb topikot szívesen átmegyek:
Samsung Galaxy Young: hívásindítás után azonnal lezárja a képernyőt és csak 2 koppintásra engedi feloldani, kerestem mindenhol, de nem tudom kikapcsolni benne ezt a funkciót, ebben kérnek segítséget, köszönöm.
-
monti0222w
addikt
-
ranlomadi
tag
válasz monti0222w #77413 üzenetére
-
Smile8822
senior tag
válasz ranlomadi #77411 üzenetére
Normális kérdést tettem fel!
Ha elolvasod normálisan akkor értelmezni is lehet.
Komolyan mondom hogy ez a ph már nem olyan mint volt amikor én kezdtem még voltak értelmes normális emberek nem mindjárt azzal jönnek hogy negyedmilló meg mi menyi nem azt kérdettem!
Köszönöm!•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
monti0222w
addikt
válasz ranlomadi #77414 üzenetére
Akkor várj még vele míg több infó lesz róla. Egyébként már több cikkben olvastam erről a frissebb kiadású 810-ről, más telefonokkal kapcsolatban, nem lehet rosszabb mint a régi volt, az biztos! Egy kérdést még, miért nem a sima Note-t veszed az is bőven elég még 2 évig?!
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
válasz Smile8822 #77415 üzenetére
A kérdésed Nálam is mindig nagy dilemma.
Mivel volt már mindkét oprendszerrel gyártott készülékem is. (Nexus5 , Iphone 5s.)
Ha az Én véleményemre hallgatsz, valamiért az a tapasztalatom,hogy az androidos készülékek értékállósága mindig gyengébb. Gyorsabban elindul a lejtőn lefelé...
Nyilván téged is a kiváncsiság vezérelhet,hogy kipróbálj 1 androidos csúcs készüléket...
Mint Engem,hogy kipróbáljam az Ipone6-ot.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
legenda
válasz Smile8822 #77405 üzenetére
szia,
amennyiben nem probléma ios után az android, úgy nagyon jó az s6 (edge), hardveresen és szoftveresen is rendben van, kamerában, kijelzőben, lte, wifi és bluetooth tekintetében, illetve akkumulátoros üzemidőben is jobb az általad jelenleg használt telefonnál.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Smile8822
senior tag
-
Blazsaj
csendes tag
HTC one m8 vagy honor 6?
Egy sony sp-ről váltok, amivel nagyon megvagyok elégedve, csak már kezd lassulni.A honor 6 erősebb hardverben valamivel, viszont a htc-re talán több frissítés érkezik.
Ti melyiket választanátok?
-
Gery1987
őstag
válasz saphancs #77402 üzenetére
Szia!
Valóban szubjektív de én kettőre venném le a kört.
Független: Lenovo A328 (és csomagban nem a Lite verzió).
Telekom: Nokia Lumia 635.Egyikkel sincs komoly baj onnantól már az dönt mi a fontos. A Lenovo-nak kicsit szűk a tárhelye, a Nokia-ban nincs LED a kamerához. Kb ennyi.
A legkevesebb gond szerintem a Lumia-val lenne. LED villanó nélkül lehet élni főleg ha van egy digitális fényképező is. Akkor meg pláne.
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
monti0222w
addikt
válasz Blazsaj #77421 üzenetére
Hát ezzel most engem megfogtál, mert mindkét mobil számomra jónak számít, szerintem mérlegeld mi kell neked, írók prot és kontrát aztán eldöntöd. Honor 6: kompaktabb készülék, jobb a fotó kamerája, GPU-ban gyengébb, nagy aksi, valószínűbb hogy jobban bírja mint a M8. M8: fém ház valószínűleg strapa bíróbb, nagyon jó a telefon hangja akár beszéd akár zeneileg nézzük, GPU-ban erősebb, kb. Ennyit tudok mondani. talán más még ki tudja egészíteni.
[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok!
Egy új telefont keresek - szokásomhoz híven már hónapokkal (~2-3 hónap) vásárlás előtt.Egyelőre az LG G3-on és a OnePlus One-on töröm a fejem, bár utóbbi kezd kissé instabillá válni a szememben (lásd: hálózateldobás, rossz érintő érzékenység ~ arra jó a mostani SP-m is ). Milyen telefonokat tudtok még ajánlani, ha:
- csakis 5.5 col+ lehet
- androidos
- új (használt kilőve)
- erős hardver és jó szoftverpáros jellemezze
- támogatás még legyen rajta (vagy legalább egy lollipop)
- jó multitask (2-3GB) és nagyon jó kamera (Ebben a kettőben rejlik az SP gyengéje)
- korlátlan testreszabhatóság (nagyon szeretem a saját számízére igazítani a dolgokat, az SP-n CM11 volt)
- sok kis hasznos feature (dupla kopp, archoz emeled felveszi a hívást, stb.)
- sok beállítási lehetőség kamerában (záridő lenne fontos) << ezt sajnálom a G3-ban, hogy hiányos, csak a G4-be raktak ilyeneket
- fapados külső kilőve
- nagy tárhely vagy kicsi + SD-bővíthetőség
- garanciához ne kelljen postáznom, így közelről vásárolnám (Telenor, Firstphone stb.) ~ Szabolcsi üzletek
- dupla koppintásos feloldás létszükségEgyéb feature-k (opcionális): kettős képernyő, FM-rádió, (infraport, ez már zárójeles nagyon, mert csak a Digiboxot tudnám esetleg kezelni vele)
Erre lenne körülbelül 100 k +/- 10-15k
Minél olcsóbb persze annál jobb, hiszen még laptopvásárlás előtt állok.
Ezek a szempontok főleg a G3-ra jellemzőek, de ha tudtok esetleg jobb vételt, várom!
Két ismerősömnek van G3, elégedetten használják, csak nem akartam copy-t, valami egyedit szerettem volna, de Kínából nem rendelekVálaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
k.kristof
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek érik a telefoncsere, és a lehetséges jelöltek behatárolásához kérem a segítségeteket.
Árkategória: 0-70 ezer (hajlandó vagyok fentebb is menni, ha indokolt).
Használt vagy új: Mindenképpen új.
Hol vennéd meg?: Lehetőleg függetlenül, újonnan, hivatalos helyről.
Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú távra.
Mire használnád?: Fényképezés, Skype, játékok (a legdurvább a Fruit Ninja lenne).
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? A fenti miatt lehetőleg Android.[ Szerkesztve ]
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok
erre megéri majd várni?[link]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Zeki
nagyúr
válasz LaptopSystem #77427 üzenetére
Addig állj fél lábon, mert akkor sokáig úgy fogsz állni!
-
monti0222w
addikt
válasz LaptopSystem #77432 üzenetére
Ha győződ a várakozást, akkor igen!
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Telenor-os előfizetésem van, ehhez vennék minél olcsóbban Windows-os telefont.
Nokia Lumia 735 jónak tűnik, ez alá érdemes még menni vagy ez legyen az alap?
Főleg telefonálásra, minimális netelésre, zenére, filmnézegetésre kellene.
-
Ájvé
veterán
válasz k.kristof #77440 üzenetére
Elhiszem, csak megemlítettem, sajnos már minden normális telefon minimum 5"-os szinte, csak nagyon olcsók és néhány prémium kategóriás nem.
Mutasd meg neki a Huawei P8 Liteot, hátha még nem túl nagy neki, az megfelelne az igényeknek (főleg fotózásra értem, mert itt sok mobil elhasal). -
DeathAdder
veterán
Hali.
S5 és Note3 között kb fél év különbség, mégis a jelenlegi árakat nézve konstans 10-15e Ft a különbség a Note javára, pedig ő az öregebb.
S6 és Note4 között nagyjából ugyanennyi a korkülönbség van, és szintén a note az öregebb, de jelenleg kb. 30e -vel drágább az s6.
Ilyen logikával esélyes hogy az s6 is a note4 ára alá menjen mondjuk év végére ha jön a következő generáció?
(csupán kíváncsiság, nem értem a logikáját )
-
Ájvé
veterán
válasz monti0222w #77443 üzenetére
Ha rendel külföldről 2GB-at akkor igen, de 1GB-os annyira nem lenne jó. Kamera meg jobb a P8 Lite-ban és azt emelte ki elsőként. Redmi 2s nincsen, csak Redmi 2A és sima Redmi 2
DeathAdder:
Esni fog az ára, de nem a Note-tól fog függni, egyrészt a konkurencia megjelenésétől, másrészt eladások növelése szempontjából, ha már telítve lesz a piac és nem fogy eléggé kénytelen lesznek árat csökkenteni, szerintem leginkább ezektől fog függni mikor változik az ára majd.[ Szerkesztve ]
-
Razzul
őstag
válasz kaposznyak #77439 üzenetére
Erre a célra az 535-ös Lumia is tökéletesen elég lesz. Az alsóbb kategóriás Lumiáktól nem kell félni, itt is ritka, hogy akadozásba fut az ember, nem jellemző a WP-re.
Ha mégis kicsit többet szánnál rá, még érdemes megnézni a 640-et, tudásban kb. ugyanaz a szint mint a 735, de más-más célra felelnek meg. Hogy neked melyik a jó az a te személyes preferenciádtól függ.
Stat crux dum volvitur orbis
-
LaptopSystem
őstag
melyik telefont ajánlanátok ami megbízható,strapabíró?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
max 5.1" ami még telefonra hasonlít és nem tabletre
-
Zeki
nagyúr
válasz LaptopSystem #77446 üzenetére
CAT. Elég strapbíró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs