Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • akos727

    senior tag

    Üdv!
    Mint ahogyan a pár előttem szóló is, én is az előző generációs csúcsmodellek között nézelődöm.
    iPhone 5s-emet ellopták, a veszteségeken felül annyi problémát generált a dolog, hogy magasra tette a telefon a mércét, főleg software téren.

    Hosszabb távra tervezem és haszáltan, függetlenül nagyon max 80-ért. E fölött csak i5s-re lennék hajlandó pénzt kiadni értékállósága miatt.(ez is egy opció, külföldön venném kb 15 ezer ft-tal az otthoni átlagár alatt) De nem bánom ha marad kis pénzem sörre ...:)
    Folyamatos, lag mentes telefont szeretnék, minimum 2gb rammal. Az hogy egy honlapot vagy programot 0.1-0.2 másodperccel lassabban tölt be még nem probléma, de ne legyenek másodperces eltérések. Illetve amit nagyon nem szeretek, az a "késés" a reakció és érintés között. Méretben inkább a maxot határozom meg, ami 5-5.2".
    Felhasználási kör leginkább, böngészés, social network, viber, whatsapp, fényképezés(semmi profi dolog, inkább emlékezetes pillanat örökítés, front cammal is), email, neha navigálás, játék minimális szinten, sorbanállás gyorsabbá tételéhez.

    Első körben Nexus sorozat jutott eszembe, ebből is az 5. generáció. Nexus 4 is szóba jöhet, hisz majdnem féláron megy 5-öshöz képest, ha jól tudom van rá 5.0 és a tempóra sincs sok panasz (igaz, a kameráját nem istenítik). LG G2 amit még néztem, kicsivel olcsóbban az N5-höz képest, bár itt ugye nincs olyan kemény support mint a referencia telefonnál, illetve egy barátom is úgy jellemezte az övét, hogy "minden baja van", pedig tudom, hogy nem egy power user(tudom, hogy lehet kifogta azt a bizonyos 1-et a 1000-ből). Sony Z1 nem játszik, negatív tapasztalat miatt, Z1C nem lenne rossz, de nem találok értelmes ajánlatot. SGS4 nem igazán tetszik semmilyen szempontból, SGS5 meg túl drága. Windowst köszönöm nem.
    Tehát N5 kb. 75-80k vagy N4 kb. 45-50k vagy LG G2 kb. 65-70k vagy i5s kb. 105-110k, illetve amit még ajánlotok.
    Nekem ha droid, Nexusok fele húz a szívem, illetve iPhone talán.

    Esetleg ti még ajánlotok valamit?

Új hozzászólás Aktív témák